Altex deschide al doilea magazin al sau din Tulcea

Retailerul electro-It Altex va deschide pe data de 12 mai a.c. cel de-al doilea magazin al sau din Tulcea, ajungand astfel la o retea de 94 de unitati la nivel national. Amenajat pe o suprafata de 800 de metri patrati, acesta este situat pe strada Babadag, in locul unui fost Domo.

Cu ocazia lansarii, au fost pregatite o serie de oferte speciale, care vor fi valabile in perioada 12-17 mai, in limita stocului disponibil.
De asemenea, in aceeasi perioada se desfasoara campania Black Friday de Primavara, in toate cele 94 de magazine ALTEX, clientii beneficiind si de alte oferte special pregatite cu aceasta ocazie.

„Ne bucuram sa observam o crestere a cererii pe piata locala pentru produsele electronice si electrocasnice, motiv pentru care imbunatatim permanent serviciile pe care le oferim clientilor, punandu-le la dispozitie mai multe oportunitati de cumparare, oferte diverse si posibilitatea de a ajunge mai repede la magazinul dorit. Deschiderea celui de-al doilea magazin din Tulcea corespunde strategiei companiei noastre de a oferi consumatorilor experiente de cumparare imbunatatite, aducand valoare adaugata pentru clientii nostri prin solutii care sa raspunda cat mai bine realitatii de astazi”, a declarat Dan Ostahie, CEO ALTEX Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.