Altex a deschis cel de-al 96-lea magazin

Retailerul electro-IT Altex a deschis la Bistrita cel de-al doilea magazin al sau din acest oras,  ajungand la un total de 96 de unitati la nivel national. Noul magazin este primul magazin greenfield din Bistrita, si este situat pe Calea Moldovei nr. 15A si este amenajat pe o suprafata de 1.500 de metri patrati, fiind unul dintre cele mai mari magazine Altex din tara.

„Ne bucuram sa anuntam deschiderea primului magazin greenfield ALTEX in Bistrita. Este unul dintre cele mai mari magazine ALTEX pe care le deschidem anul acesta, rezultatul cererii de produse electronice si electrocasnice venite din partea locuitorilor aflati in aceasta zona a tarii. Ne dorim sa oferim clientilor o experienta cat mai buna de cumparare la cel mai mic preț din Romania, de aceea am investit in aceasta zona – sa oferim acces mai rapid si mai usor la o gama foarte larga de produse electro-IT la cele mai inalte standarde de calitate”, a declarat Dan Ostahie, CEO ALTEX Romania.

Investitia in noul magazin se ridica la 4 milioane de euro, iar lucrarile pentru constructia magazinului au inceput inca din luna aprilie a acestui an, fiind o cladire cu 2 etaje si parcare pentru clienti. Odata cu deschiderea noului magazin vor fi create 27 de locuri de munca in oras.

Retailerul a anuntat ca pana la sfarsitul anului va continua procesul de extindere a retelei de magazine si de reamenajare a locatiilor existente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.