Alina Gamauf preia conducerea departamentelor Expansiune și Property în cadrul Carrefour România

Începând cu 1 iulie, Alina Gamauf, Membru al Comitetului Executiv al Carrefour România, responsabil al departamentelor de Resurse Umane, Corporate Affairs și CSR, își extinde domeniul de activitate, preluând conducerea departamentelor de Expansiune și Property.

„Anul acesta vom continua un ritm de expansiune susținut, în toate formatele. Abordăm expansiunea nu doar în mediul fizic, prin rețeaua noastră de magazine, ci și în mediul online. Astfel, pentru a îndeplini viziunea noastră de omnicanalitate, avem nevoie atât de o strategie solidă de gestionare a activelor imobiliare și a planului de expansiune, cât și de o echipă puternică. Îi mulțumesc Alinei pentru că ne este alături și îi doresc mult succes în toate proiectele!”, a declarat Julien Munch, CEO Carrefour România.

Alături de noua sa echipă, Mihai Tomescu, în calitate de Director Expansiune Hypermarket, precum și de Bogdan Jigman, Director Property & Expansiune pentru formatele Market, Express, Supeco, dar și Sediu și Centre Logistice, Alina va gestiona activele imobiliare ale companiei.

„În continuare, ne vom dedica obiectivului strategic al Carrefour România de a ajunge la cât mai mulți clienți, cu o gamă de produse diversificată, preponderent locală, încorporând în evoluția de la tradiționalul brick & mortar la o experiență de retail modernă soluții digitale și servicii inovatoare. Reușim să facem acest lucru de 22 ani printr-o rețea interconectată de retail, care astăzi cuprinde peste 400 de magazine multiformat”, a declarat Alina Gamauf, Membru în Comitetul Executiv al Carrefour România.

Alina are peste 15 ani de experiență în domeniul Resurselor Umane, atât la nivel local, cât și internațional, în țări precum Austria, Germania și Italia. În ianuarie 2021, s-a alăturat echipei Carrefour România în calitate de Director Resurse Umane; pe durata mandatului său și împreună cu echipa, a obținut certificarea de Top Employer și revalidarea certificării Standardului European și Internațional privind Egalitatea de Gen. În august 2021, Alina a preluat echipele de CSR și Public Affairs, alături de care a implementat o multitudine de proiecte cu impact durabil în comunitate, precum și la nivelul organizației.

Echipa Carrefour România este formată din peste 15.000 de angajați în cele peste 400 de magazine multiformat: hipermarket, supermarket, discounter (Supeco), proximitate, în centrele logistice și sediul central.