Alexandrion își anunță participarea la Bar Convent Berlin

Prin participarea de anul acesta la târgul european Bar Convent Berlin, grupul Alexandrion își propune să stabilească o performanță cel puțin similară cu de cea din 2019, când a ocupat primele 4 poziții în clasamentul preferințelor vizitatorilor.

Anul trecut, Alexandrion Group a participat la Bar Convent Berlin cu un stand amplasat în Station Berlin, unde și-a prezentat portofoliul complet.

Vizitatorii standului au avut ocazia să savureze mix-uri interesante, cu gust bogat și o varietate de arome. Aceștia au putut experimenta o întreagă serie de cocteiluri fresh, preparate de barmanii companiei.

Cele patru branduri de vârf, Alexandrion 5/7, Brâncoveanu, Saber Elyzia și Kreskova Vodka, au intrat cu succes pe piața globală odată cu creșterea prezenței lor în alegerile consumatorilor de băuturi spirtoase.

Datorită succesului înregistrat de produsele companiei la ediția din 2019, Alexandrion Group va fi prezent și în 2020 în cadrul acestui târg pentru a oferi experiențe de consum memorabile prin intermediul băuturilor sale. Evenimentul din 2020 va avea loc între 12 și 14 octombrie.

Bar Convent Berlin a fost fondat în 2007, iar de atunci a evoluat într-unul dintre cele mai importante târguri internaționale pentru industria barurilor și a băuturilor. Și în 2020, reprezentanții acestei industrii, se vor afla la târgul de la Berlin pentru a semna noi contacte, pentru a afla despre noi inovații, despre noi produse și pentru a participa la seminarii de profil.

Ediția din 2019 a târgului specializat Bar Convent Berlin a atras peste 15 mii de vizitatori din 86 de țări. În plus, 446 de expozanți din 48 de țări au participat la eveniment și au prezentat peste 1.200 de mărci, care au inclus băuturi spirtoase, vinuri spumante, bere și multe altele.