Alexandrion Group susține evenimentul Retail & HoReCa Distribution ediția 2022

Alexandrion Group susține evenimentul Retail & HoReCa Distribution ediția 2022 și va fi prezent la Brașov, în calitate de partener, cu brandurile Brâncoveanu Vinars, Alexandrion Flavour Collection, Kreskova Vodka, lichiorurile SABER Elyzia și Kingsbury London Dry Gin. Vă așteptăm, așadar, la tasting bar în cadrul cinei de afaceri, organizate de Modern Buyer în seara zilei de 29 septembrie 2022 pentru a degusta împreună o serie de cocktail-uri savuroase și inedite, preparate cu aceste băuturi.

Alexandrion Group este lider în producția și distribuția de băuturi spirtoase și vinuri, în România. Grupul are o istorie de peste 200 de ani în industria de băuturi spirtoase locale, producând unele dintre cele mai puternice mărci din România, la DISTILERIILE ALEXANDRION SABER 1789, recunoscute atât la nivel național, cât și internațional pentru calitatea și rafinamentul lor.

Portofoliul de produse Alexandrion Group include băuturi tradiționale românești și produse internaționale. Alexandrion 5* și 7*, Alexandrion Flavour Collection, celebrul vinars Brâncoveanu XO, VS și VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova precum și alte produse care au asigurat Grupului poziția de lider al pieței de băuturi spirtoase și tradiționale în România. Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea, completându-și portofoliul cu vinuri liniștite și spumante.”

Despre Retail&HoReCa Distribution ediția 2022

Ne face plăcere să semnalăm prezența unei audiențe formate din peste 150 de participanți la evenimentul Retail & HoReCa Distribution, organizat de Modern Buyer, în data de 29 septembrie 2022, la Hotel Qosmo din Brașov. Reprezentanții a peste 30 de companii de referință, din sectorul de distribuție FMCG, în retail și HoReCa, și-au dat întâlnire la Brașov.

Aflat la ediţia cu numărul VII, „Retail & Horeca Distribution” este un eveniment de referinţă pentru comunitatea de antreprenori şi manageri din industria de distribuţie în comerţul tradiţional şi HoReCa, precum şi pentru furnizorii de serviicii conexe pentru sector.
Evenimentul este format din trei componente: Conferinţă, Expoziţie şi Cină de afaceri – organizată în seara de 29 septembrie 2022.