Al 200-lea magazin Lidl se va deschide sub un nou concept, cu o suprafata extinsa si tehnologii moderne pentru economisirea de energie

Discounterul Lidl va deschide pe data de 6 octombrie 2016 un nou magazin, in localitatea Dumbravita, judetul Timis. Noua unitate, ce va fi situata pe Strada Petofi Sandor nr. 150, reprezinta un nou concept implementat de retailer, cu o suprafata extinsa – 1.400 mp fata de 1.200 mp pana acum, un mediu de lucru care sa raspunda si mai bine nevoilor angajatilor, precum si o serie de tehnologii avansate din domeniul constructiilor, ce contribuie la reducerea amprentei energetice a cladirii. „Caldura generata de catre echipamentele din magazin, care folosesc agent frigorific ecologic, se recupereaza si se foloseste pentru incalzirea acestuia prin pardoseala si pentru furnizarea apei calde. In acelasi timp, magazinul va fi echipat cu prima statie de incarcare pentru automobile electrice din portofoliul companiei, disponibila pentru clientii sai. Alaturi de noul sediu central Lidl din Bucuresti si de sediul logistic de la Lugoj, procesul de executie a noului magazin se aliniaza trendului de dezvoltare imobiliara durabila, care se incadreaza in standardele europene”, spun reprezentantii Lidl.

Noul magazin are o suprafata de vanzare mai mare, de aproximativ 1400 m², si aproximativ 120 de locuri de parcare. Totodata, noul concept de magazin va cuprinde o serie de imbunatatiri in ceea ce priveste design-ul, avand un acoperis mai inalt, sustinut de grinzi lamelare si luminatoare ce permit iluminatul natural, contribuind astfel la economisirea de energie. Pentru angajati, magazinul ofera spatii suplimentare cu suprafete mai mari, intre care se numara o camera pentru studiu individual si o terasa.