A început Black Friday la Jungheinrich România!

Oferta Jungheinrich de Black Friday include reduceri de până la 20% pentru echipamentele noi și second-hand din magazinul online, dar și prețuri speciale pentru motostivuitoare și electrostivuitoare cu livrare din stoc în perioada 11- 25 Noiembrie 2022. Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil și sunt supuse unor termene și condiții.

Motostivuitoarele Diesel de la Jungheinrich sunt foarte puternice și eficiente. Fie că vorbim de logistică, industrie sau transport de mărfuri – toate acestea au la bază utilajele de manipulat mărfuri. Datorită capacităților de încărcare de 1,6 până la 5 tone, utilajele manevrează cu ușurință sarcini mari, în cele mai grele condiții. Cu toate acestea, ele au un consum redus de combustibil, eficiența fiind prioritară pentru Jungheinrich. Aceste stivuitoare deosebit de durabile sunt concepute pentru utilizarea în exterior: chiar și în condiții extreme, medii cu mult praf, terenuri accidentate sau umiditate mare.

Cumpărați Motostivuitoare Diesel la un preț special!

15% reducere- transpaleți electrici cu catarg

Sunteți în căutarea unor metode rapide de transport paleți în depozit? Transpaleții electrici cu catarg sunt concepuți pentru transportul și stivuirea paleților pe rafturi. Acum îi puteți achiziționa cu o reducere de 15% din magazinul nostru online.

Cumpărați acum!

Utilaje Second-Hand

Venim în întâmpinarea clienților noștri cu echipamente premium, de cea mai bună calitate, dar ținem cont și de posibilitățile financiare. Pentru clienții cu buget restrâns, oferim echipamente Jungheinrich Second-Hand la prețuri reduse cu până la 20% disponibile rapid.

Oferta este valabilă în perioada 11-25 Noiembrie iar stocul este limitat.

Profitați de ofertă

Bateriile Li-ion: tehnologia noastră, avantajele dvs.

Super reducere de 25% la bateriile Li-ion de la Jungheinrich. Dublu avantaj pentru afacerea dvs.: beneficiați de tehnologia inovativă Li-ion la cele mai mici prețuri. Fiind inițiatori în domeniul tehnologiei Li-ion, ne dedicăm continuu, de aproape 10 ani, dezvoltării echipamentelor fiabile Li-ion. Perfecționăm continuu această mică revoluție pe piața utilajelor electrice pentru clienții noștri.

Aprovizionați-vă cu baterii Li-ion

Viitorul este electric

EFG BB 216 k de la Jungheinrich – forța electrică pentru afacerea dumneavoastră.

Fiind lideri în intralogistică, știm cât de important este să beneficiați de cele mai noi tehnologii, de aceea vă asigurăm că veți obține performanțe maxime cu ajutorul electrostivuitoarelor Jungheinrich.

Black Friday vă oferă posibilitatea achiziționării unui electrostivuitor EFG BB 216k la prețul de 19.900 euro + TVA. Oferta este valabilă în perioada 11- 25 noiembrie 2022 și este supusă unor termene și condiții.

Electrostivuitoarele robuste din Seria BB și BC sunt modele de tip entry-level perfecte pentru aplicații ușoare, ideale pentru transportul și stivuirea sarcinilor obișnuite. Dezvoltate cu expertiza inginerilor Jungheinrich, acestea impresionează prin:
o Performanță la cel mai bun preț – Operarea intuitivă și ergonomică, vizibilitatea excelentă și manevrabilitatea sporită asigurată de tracțiunea frontală cu două motoare, permit o performanță deosebită în exploatarea zilnică.
o Recuperarea eficientă a energiei – În timpul procesului de frânare, se recuperează până la 30% din energie, ceea ce mărește durata de viață activă pentru fiecare ciclu de încărcare al bateriei.
o Durată lungă de funcționare – Standardul ridicat de calitate Jungheinrich garantează o durată de viață lungă a stivuitoarelor noastre electrice.
o Siguranță complexă – Stivuitoarele noastre electrice se caracterizează prin extraopțiuni de siguranță, cum ar fi Floor-Spot și sisteme de asistență, precum curveCONTROL și driveCONTROL.
o Suport și service – După achiziție, vă puteți simți în siguranță: Alegeți un pachet de servicii personalizat din portofoliul nostru extins.

Cumpărați acum!

Suntem Pionieri Intralogistici

Tehnologii de ultimă generație, procese automate, aplicații digitale și sisteme logistice integrate, toate combinate pentru a maximiza eficiența afacerii dumneavoastră și sustenabilitatea pentru viitor. Vă invităm să descoperiți soluțiile intralogistice vizionare propuse de Jungheinrich.

Aflați mai multe