Peste 200 de participanți la Forumul profesioniștilor din industria de legume – fructe, ediția 2018

Peste 200 de participanți, două paneluri de conferință însoțite de dezbateri, 17 speakeri invitați (retaileri, producători, reprezentanți guvernamentali, furnizori de servicii), 27 de parteneri și 17 expozanți – iată bilanțul ediției cu numărul IV a celui mai important eveniment dedicat sectorului de legume & fructe organizat la București, la final de noiembrie, de publicația Modern Buyer, în parteneriat cu agenția TMT PR: Forumul Profesioniștilor din Industrie.

Agenda evenimentului a inclus prezentări și dezbateri (conferință), o miniexpoziție (expo hall) și o cină de afaceri (professional dinner).

Conferința a oferit o platformă de dialog celor peste 200 de participanți, factori de decizie din retailul modern, dar și reprezentanților altor canale de vânzare: distribuitori în comerțul tradițional, angrosiști, comercianți online ș.a.

Speakerii-invitați au oferit date și trenduri relevante cu privire la evoluția pieței și a consumului de fructe și legume proaspete. Au fost prezentate cele mai bune practici pentru creșterea competitivității jucătorilor, și tips & tricks în colaborarea dintre furnizori și retaileri.
Au fost prezentate oportunitățile oferite de unele canale de vânzare alternative: HoReCa sau comerțul online ș.a.
S-au conturat prognozele și motoarele de creștere pentru 2019.

În timpul cinei de afaceri, au avut loc două momente speciale: lansarea proiectului de conținut Almanah Agrotrends Centenar, precum și un talk show, moderat de renumitul jurnalist Gabriel Gherghescu, cu patru invitați speciali: Aurel Tănase (Președinte OIPA Prodcom), Florin Stănică (Prorector Facultatea de Horticultură USAMVB), George Bădescu (Director Executiv, AMRCR) și Claudiu Coadă (Director Active Fizice AFIR).

Mulțumim speakerilor și participanților care ne-au fost alături la această ediție și, totodată, expozanților și partenerilor noștri, care au făcut această întâlnire a profesioniștilor din sectorul de legume-fructe din întreaga țară foarte atractivă: