11 rețele de retail din România și Republica Moldova, prezente la Private Label Innovation Show

1027

Carrefour, Kaufland, Cora, Profi, Metro Cash & Carry, Selgros Cash & Carry, Auchan, Mega Image, Paco Supermarket, dm drogerie markt și rețeaua de retail Linella din Republica Moldova au confirmat până acum prezența la ediția cu numărul VII a evenimentului cu tema Private Label Innovation Show organizat de Modern Buyer pe data de 21 Septembrie 2018 la hotelul Crowne Plaza din București.

Dezbaterile sunt împărțite în două sesiuni:
• Date de piață care reflectă evoluția industriei de private label în România și în Europa;
• Proiectele implementate în retailul local și european, în segmentul FMCG și non food.

Speakeri confirmați

La ediția din 2018, mai multe rețele de retail modern au răspuns invitației de a-și prezenta proiectele de marcă proprie: Carrefour, Kaufland, Cora și Paco Supermarket. În completarea lor, Claudia Lascăr (International Client Manager, Nielsen) și Dan Balica (Food & Nutrition Analyst, Euromonitor International) vor prezenta performanțele mărcilor proprii în România și în Europa, în diferite categorii, rolul acestora și poziționarea lor, tendințele pe piața internă și europeană. Tot despre tendințe și oportunități în diverse categorii de produse vor vorbi și alți invitați precum: Andrea Masiero (Retail & Co-packing Manager, Tetra Pack Europe & Central Asia), Rembold Susanne (Global Product Manager MultiSense, Döhler), Ilias Papageorgiadis (CEO, More Bio Commerce) și Nicolae Blaga (Director General, Sole Mizo).

Expo Hall

Private Label Innovation Show găzduiește și o expoziție ce oferă producătorilor români și străini posibilitatea de a-și prezenta expertiza. Evenimentul este un excelent prilej de a intra în dialog cu furnizorii de soluții și servicii diverse atât din segmentul FMCG, cât și din cel non food (textile, casă și grădină, petfood, menaj etc). Aceștia beneficiază de spații de promovare în cadrul evenimentului. Expozanții confirmați până la acest moment sunt: Carrefour, Kaufland, Tetra Pak, Sole Mizo, More Bio Commerce, Eurosalt, Poftis, Sergiana, Gyermelyi, Capricii și Delicii, Aquavia, Grande Dolceria. Lista completă a partenerilor evenimentului o puteți regăsi în vizualul de mai sus.

Până la acest moment au confirmat prezența peste 120 de invitați. Evenimentul are loc în intervalul 09.00-17.00 în Sala Grand Ballroom a hotelului Crowne Plaza București, Bulevardul Poligrafiei Nr. 1, Sector 1. Pentru a vă înscrie la lucrările ediției a VII-a Private Label Innovation Show vă rugăm să completați Formular Inregistrare_2018 și să-l trimiteți căre echipa Modern Buyer prin email.