Lidl aduce în magazine noua colecție esmara: #LETSSHAKEITUP

460

Lidl și Heidi Klum lansează cea de-a cincea colecție „esmara by Heidi Klum”, #LETSSHAKEITUP, disponibilă în toate magazinele Lidl din țară, începând cu 17 septembrie. Noua colecție cuprinde peste 10 piese casual esențiale în garderobă, disponibile în tonuri de roz, roșu și grena, la prețuri specifice Lidl, și oferă posibilități nelimitate de combinații vestimentare.

Cea de-a cincea colecție creată de Heidi Klum îmbină croielile clasice în combinații neașteptate de culori vii, alungând monotonia din garderoba de toamnă. Colecția include încălțări, haine și accesorii, perfecte pentru ținutele pentru birou.

De la roz aprins la grena nobil, noua colecție „esmara by Heidi Klum” aduce accente de culoare în garderoba de zi cu zi. Fie că e vorba despre pantaloni de stofă roșii, un cardigan oversized roz aprins, sau botine într-o nuanță intensă de grena, piesele-cheie din noua colecție dau un aer proaspăt garderobei de toamnă. În plus, pentru a echilibra orice ținută, colecția #LETSSHAKEITUP include și piese în tonuri de negru și bej.