Zarea propune 1912 XO, vinarsul de înaltă clasă, învechit în butoaie de stejar

Zarea propune vinarsul 1912 XO, învechit în butoaie de stejar, cu aromă bogată, caracter puternic şi gust sofisticat, adresat oamenilor de succes, care caută perfecţiunea. Vinarsul se distinge printr-o prezentare premium, într-o sticlă de 0,7L, ambalat într-o cutie elegantă. Preţul recomandat la raft este de 110 RON (inclusiv TVA).

Distilatul de vin nobil, învechit în butoaie de stejar, este oferit într-o selecţie exclusivă – Zarea 1912 XO – ale cărei caracteristici individuale şi note aromatice speciale sunt oferite de gradul de învechire al distilatului din vin.

Zarea este unul dintre primii jucători din piața românească de băuturi alcoolice, având o tradiție de la 1912. În portofoliul său se regăsesc 11 branduri locale de tradiție care acoperă segmentele de vin spumant, vermut, bitter, brandy și băuturi spirtoase.

Zarea este parte a grupului german Schloss Wachenheim AG, liderul mondial in producerea vinului spumant.

Vinarsul Zarea 1912 este povestea succesului companiei Zarea ce evidenţiază tradiţia de peste 100 de ani pe piaţa din România, marcând traseul acesteia prin istoria spumantelor şi a băuturilor distilate româneşti.