CCC a încheiat 2018 cu un număr total de 62 magazine în România

CCC a încheiat anul 2018 cu un număr total de 62 magazine în România, performanță atinsă prin investiții în achiziționarea rețelei de magazine de-a lungul celor șase ani de prezență pe plan local, aducerea magazinelor la standardele de calitate ale grupului, cât și în extinderea numărului de unități.

„Pe termen mediu și lung, planurile CCC urmăresc extinderea continuă și rapidă, care va fi vizibilă în următorii 2-3 ani, în aceleași condiții de calitate, diversitate a produselor și concept de amenajare.”, afirmă Joanna Jozwiak, General Manager CCC România.

Din aprilie 2018, de când CCC este reprezentată direct pe piața din România au fost deschise șapte magazine noi în Focșani, Slatina, Roman, Baia Mare, Satu Mare, Făgăraș, Slobozia, un alt magazin existent a fost extins în Iași, iar alte două magazine au fost relocate în Galați și Sibiu. Odată cu relocarea, magazinul CCC din Sibiu a devenit cel mai mare magazin al rețelei din România, cu o suprafață totală de peste 1.200 m2 și o gamă variată de peste 20.000 de produse.

CCC este lider pe piața de încălțăminte din Polonia și unul dintre cei mai mari producători din Europa. CCC vizează o gamă largă de încălțăminte la modă la prețuri accesibile, pentru femei, bărbați, tineri și copii.

Brandul face parte din grupul CCC, fiind cel mai mare producător de încălţăminte din Polonia, care se bucură de succes și în alte 21 de ţări: Austria, Bulgaria, Croația, Cehia, Elveția, Estonia, Emiratele Arabe Unite, Germania, Israel, Kosovo, Letonia, Lituania, Moldova, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina, Ungaria și Qatar. Grupul CCC, care deține propria fabrică de pantofi din piele, operează la nivel european peste 1.000 de magazine într-un spațiu total de vânzare care depășește 600.000 m.p. și vinde aproape 50 de milioane de perechi de pantofi anual.