Zara deschide cel mai mare magazin din sud-estul Europei in AFI Cotroceni

662

Zara deschide cel mai mare magazin din sud-estul Europei in AFI Cotroceni. Organizat pe doua etaje si pe mai multe categorii – femei, barbati, adolescenti si copii, noul magazin se intinde pe o suprafata de aproximativ 4.000 mp si ii asteapta pe iubitorii de shopping cu cea mai recenta colectie vestimentara de toamna-iarna.

„AFI Cotroceni ofera acum vizitatorilor sai o experienta completa de shopping, care se traduce printr-un portofoliu impresionant de aproximativ 300 de magazine si multe activitati de petrecere a timpului liber. Prin relansarea magazinului Zara si Zara Man, precum si deschiderea altor magazine de talie internationala, AFI Cotroceni intareste pozitia sa de cel mai mare mall din România”, a declarat Amira Stanescu, Marketing Manager, AFI Cotroceni.

Zara face parte din grupul Inditex, unul dintre cei mai mari retaileri de moda din lume, cu opt marci (Zara, Pull & Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home si Uterqüe) si 7.405 magazine in 94 de piete din intreaga lume.

Zara si-a construit reputatia internationala datorita modelului de business unic care pune pe primul loc clientii si dorintele lor, dar si responsabilitatea fata de mediu. Povestea Zara a inceput in 1975, când a fost deschis primul magazin in orasul spaniol A Coruña. De-a lungul anilor, brandul a crescut si s-a extins, dar a ramas fidel celor patru principii care au definit business-ul de la bun inceput: frumusete, claritate, functionalitate si sustenabilitate.

AFI Cotroceni este cel mai mare centru comercial din România, unde serviciile de shopping, distractie, relaxare si miscare sunt la cele mai inalte standarde, pentru a oferi timp liber cu adevarat de calitate. AFI ofera activitati pentru toate vârstele si gusturile, de la fitness, sport, activitati de anduranta, pâna la zona de beauty, cafenele, cinema, patinoar, restaurante si foarte mult evenimente speciale. Mai multe detalii gasiti la www.aficotroceni.ro sau pe adresa de Facebook https://www.facebook.com/AFICotroceniB/

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here