Vascar a lansat sase noi game de produse marca Moldova in Bucate

Vascar, unul dintre principalii producatori de preparate din carne si conserve din Romania, a lansat sase noi linii de produse inovatoare si sanatoase marca Moldova in Bucate.

“Avem multe noutati, de la produse rumenite − unde am folosit o tehnologie de productie inovatoare−la produse din carne de porc mangalita, specialitati de rata si carne proaspata de porc, pate cu 45% ficat sau mancaruri la cutie fara E-uri si aditivi. Asadar, invitam toti romanii la o masa sanatoasa cu Moldova in Bucate”, spune Vlad Ciuburciu, Director General, Vascar.

Produsele rumenite Moldova in Bucate, tehnologie inovatoare

Produsele rumenite sunt fabricate prin coacere si afumare, procedura ce permite pastrarea unui standard superior de calitate. Noua linie de produse rumenite se remarca si printr-un ambalaj premium, ce asigura o reala diferentiere la raft.

“Este o gama net diferita fata de tot ce se gaseste acum pe piata din punct de vedere calitate, inovatie, packaging. Ne bucuram ca am reusit sa lansam aceste produse si avem convingerea ca vor ajunge in scurt timp printre preferatele consumatorilor nostri”. – a adaugat Vlad Ciuburciu.

Gama de produse rumenite cuprinde in acest moment cinci sortimente, dintre care doua specialitati −Muschi file rumenit si Ceafa rumenita, doua tipuri de salam − Salam rumenit si Salam de vara rumenit, si Carnati taranesti rumeniti.

Specialitati de rata si carne proaspata de porc mangalita de la Moldova in Bucate

Pentru consumatorii care apreciaza carne deosebita, am lansat gama de specialitati de rata – Piept si Pulpa de rata Moldova in Bucate−si gama de carne proaspata de porc mangalita − Muschiulet, Cotlet, Ceafa, Spata, Pulpa si Piept de porc mangalita − cu traditie in Romania. Carnea este 100% romaneasca, atent selectionata si fasonata. Ambalajul este unul special, de tip skin, procedura ce asigura conditii mai bune de pastrare si un aspect atragator.

Carne proaspata de porc de la Moldova in Bucate

Noua gama cuprinde patru tipuri de carne proaspata, fasonata – Snitel din carne de porc, Ceafa de porc cu os, Cotlet de porc cu os, Carne tocata de porc si vita − la gramaj fix, 520 grame.

Noile sotimente sunt din carne 100% romaneasca, atent selectionata, neinjectata, pregatite cu grija pentru consum.

Pate cu 45% ficat din porc si pui

Conservele de ficat Moldova in Bucate cu 45% ficat la 30 grame si 140 de grame sunt produse integral din carne de porc sau pui, bogate in fier si vitaminele A si B12. Nu contin nici coloranti, nici alergeni. Ambalajul are un design nou, atragator, ce diferentiaza net produsele Moldova in Bucate si aceasta linie, in special.

Mancaruri si ciorbe Moldova in Bucate, fara E-uri sau aditivi-sub sloganul “Ai timp pentru tine”

Retetele traditionale delicioase la conserva vin acum intr-o noua formula, fara E-uri, fara aditivi, conservanti sau coloranti. Niciodata nu a fost mai simplu sa te bucuri de o mancare gatita savuroasa si sanatoasa!

Noua linie de mancaruri la cutie cuprinde: Chiftelute cu sos, Varza cu afumatura, Mazare cu piept de pui, Mazare cu carne de vita, Chiftelute cu sos, Sarmalute cu carne de porc si vita, Costita cu fasole , Carnaciori cu fasole, Ciolan cu fasole, Ciorba de fasole cu afumatura, Ciorba de pui, Ciorba de vacuta, Ciorba de burta, Ciorba radauteana din belsug, Tocanita de cartofi cu pulpa de porc, Fasole batuta, Mancare cu fasole, Ghiveci de legume.

Infiintata in 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% romanesc cu o evolutie organica pe o piata extrem de competitiva. Astazi, Vascar este unul dintre principalii producatori de preparate din carne si conserve din Romania, oferind produse nu doar gustoase, ci si sanatoase, sub marcile Vascar si Moldova in Bucate.

Pentru Vascar lucreaza mai mult de 350 de angajati, iar compania detine o fabrica de procesare la Vaslui si 20 de magazine proprii in regiunea Moldovei, fiind unul dintre principalii angajatori din Moldova.

O parte dintre produsele Vascar si Moldova in Bucate sunt distribuite la nivel national, in hypermarketuri si magazinele traditionale partenere. De asemenea, Vascar este o companie care produce preparate “marca proprie” pentru Kaufland, Carrefour, Mega Image si Lidl.

In 2016, Vascar a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 68 milioane de lei.