Wine and Street Food Festival la Palatul Parlamentului

570

Începând de astăzi, 20 aprilie, timp de 3 zile, sunteți așteptați să degustați sute de vinuri românești și din import, dar și să gustați oferta posesorilor de food-truck la „Wine and Street Food Festival”. Evenimentul este organizat la Palatul Parlamentului, intrarea C1 (acces principal, intersecția Bd. Libertății cu Bd. Națiunile Unite) și pe esplanada Palatului Parlamentului.

Peste 200 de companii s-au înregistrat să participe, programul fiind zilnic, de la 12.00-22.00. Zone generoase de relaxare în compania muzicii unplugged, dar și a momentelor speciale de stand-up vor fi la dispoziția voastră în fiecare zi, pe gazonul Esplanadei. Această zonă va fi decorată cu baloți de paie și fotolii puf.

Accesul în zona vinurilor presupune traversarea zonei Street Food. Cei care doresc să viziteze exclusiv zona dedicată vinurilor o pot face achiziționând un bilet de 30 lei, care le permite accesul atât în zona Street Food, cât și în zona de Wine. Cei care doresc să poposească doar în zona de Street Food plătesc un bilet în valoare de 15 lei. Accesul în Zona Street Food este gratuity vineri, 20 aprilie.