VTEX anunță cea de-a treia ediție a programului Accelerator

Cristi Movilă, Eastern Europe General Manager & EMEA SVP în cadrul VTEX.

VTEX, platforma enterprise de comerț digital, anunță cea de-a treia ediție a programului său VTEX Accelerator. Cererile de înscriere la cea de-a treia ediție a programului VTEX Accelerator pot fi depuse până pe data de 14 noiembrie.

În urma procesului de selecție, care va lua în considerare relevanța soluțiilor specifice pentru regiunile și stadiile de avansare, vor fi aleși 36 de finaliști care vor concura în cadrul a șase probe finale, acestea urmând să se desfășoare în luna decembrie.

Dintre acestea, 18 startup-uri vor fi alese câștigătoare și vor participa la program începând cu 1 februarie 2022, beneficiind de granturi în valoare de până la 10.000 USD, fără componentă de contribuție proprie, pentru a-și dezvolta propriile soluții pe VTEX App Store. Câștigătorii vor beneficia de mentorat de specialitate, asistență tehnică și vizibilitate în ecosistemul de comerț digital.

„Suntem încântați să vedem că programul VTEX Accelerator crește și mai mult odată cu această nouă ediție. Ne așteptăm să avem aplicații îndrăznețe, care răspund unor nevoi actuale și de viitor, și din regiunea Europei Centrale și de Est. Din nou, colaborarea va fi esențială pentru a-i ajuta pe cei mai buni să exceleze, iar VTEX este pregătită să își îndeplinească rolul în cadrul acestui proces”, menționează Cristi Movilă, Eastern Europe General Manager & EMEA SVP în cadrul VTEX.

Selecția finală va fi decisă de o comisie de jurați, formată din Mariano Gomide, cofondator și co-CEO VTEX, Geraldo Thomaz, cofondator și co-CEO la VTEX, Patricia Amaro, fostă membră a consiliului de administrație în cadrul Unilever Spania, Gabriel Cabrera, fost director regional pentru America Latină la SONY și Francesco Ceballos, cofondator MercadoLibre.