Via Viticola – Sarica Niculitel si Carrefour Romania sustin Fundatia Hospice – Casa Sperantei

In perioada 8 noiembrie 2017 – 8 mai 2018, Via Viticola – Sarica Niculitel si Carrefour Romania lanseaza campania „O fapta buna intr-un pahar de vin”. La orice sticla de vin Via Viticola – Sarica Niculitel din campanie, cumparata din hipermarketurile Carrefour, clientii vor avea posibilitatea sa doneze – in functie de achizitia facuta – 1 leu, 1,5 lei, sau 3 lei din pretul la raft al produselor, catre Fundatia Hospice Casa Sperantei.

“Ne-am dori sa-i sarbatorim aniversarea celor 60 de ani ai podgoriei noastre (1958 – 2018) inregistrand un success al acestei campanii caritabile.”, declara Andreea Lica, Marketing manager, Via Viticola – Sarica Niculitel.

„Ne dorim prin aceasta campanie sa fim alaturi de persoanele care au nevoie de acest tratament si pentru care Fundatia Hospice ofera in mod gratuit ingrijiri medicale, ajutor social si suport psihologic, dar in acelasi timp, ne propunem sa lansam un apel in randul clientilor nostri, rugandu-i sa se alature acestei initiative. Atat Via Viticola – Sarica Niculitei, cat si Fundatia Hospice Casa Sperantei, sunt partenerii nostri de incredere in oferirea unei vieti mai bune a comunitatilor in care ne desfasuram activitatea, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamica Comerciala&Pricing, Carrefour Romania.

Hospice Casa Sperantei, organizatie non-profit infiintata in 1992 la Brasov, a introdus conceptul de ingrijire paliativa in România. HOSPICE este cea mai mare fundatie din tara care ofera gratuit servicii specializate de acest tip.

Organizatia are doua centre cu servicii integrate, in Brasov si Bucuresti, si echipe mobile in Fagaras si Zarnesti, pentru ingrijirea persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. Hospice a dezvoltat servicii complete de ingrijire paliativa, care sunt oferite in centre de zi, ambulatorii si unitati proprii pentru internare, la domiciliul pacientilor si in spitalele partenere. In cei 25 de ani de existenta, Hospice a adus alinare si speranta pentru peste 22.000 de copii si adulti cu boli incurabile.

Hospice Casa Sperantei dezvolta ingrijirea paliativa la nivel national si international prin informare, prin programe educationale dedicate profesionistilor, pacientilor si comunitatii si prin imbunatatirea legislatiei in materie. Pentru mai multe informatii, accesati www.hospice.ro.