Vascar deschide două noi magazine, la Galați și Iași

Vascar anunță lansarea a două noi magazine specializate, în Galați și Iași, ajungând astfel la o rețea de 21 de unități în regiunea Moldovei. Fiecare nouă unitate a presupus o investiție cuprinsă între 40.000 și 80.000 euro.


Noua unitate din Iași se află în Piața Voievozilor numărul 14, bl. C1, are o suprafață de 35 mp și este cel de-al 5-lea magazin Vascar din oraș. Unitatea din Galați este situată pe Strada Saturn numărul 5, complex Țiglina și are o suprafață de 50 mp.

Magazinele specializate comercializează în principal produse marcă proprie, Moldova în Bucate și Vascar – mezeluri, conserve, carne fresh și semipreparate.

„Suntem bucuroși să anunțăm inaugurarea a două noi magazine. Pentru noi, magazinele proprii au fost și rămân importante. Suntem un business antreprenorial și credem în valoarea comunicării directe cu consumatorii, vrem să primim feedback în timp real și să oferim experiențe de cumpărare personalizate” spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

„Magazinele proprii sunt importante și pentru creșterea notorietății, clienții pot găsi aici tot portofoliul nostru de produse, la prețuri competitive. În ceea ce privește indicatorii de business, cifra de afaceri a rețelei de magazine a crescut cu 10% în primele 10 luni din 2019, față de aceeași perioadă a anului trecut”, adaugă Vlad Ciuburciu.

Înființată în 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% românesc cu o evolutie organică pe o piată extrem de competitivă. Astăzi, Vascar este unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve din România, oferind produse nu doar gustoase, ci și sănătoase, sub mărcile Vascar și Moldova în Bucate.

Pentru Vascar lucrează mai mult de 350 de angajati, iar compania detine o fabrică de procesare la Vaslui și 21 magazine proprii în regiunea Moldovei, fiind unul dintre principalii angajatori din regiune. O parte din produsele Vascar și Moldova în Bucate sunt distribuite la nivel national, în hipermarketuri și magazine traditionale-partenere. De asemenea, Vascar este o companie care produce produse “marcă proprie” pentru Carrefour, Mega Image, Penny Market și Lidl.
La finalul lui 2018, Vascar a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 18 milioane de euro.