Vascar – creștere de 18% a cifrei de afaceri în primele trei trimestre din 2018

246

Vascar, companie cu capital 100% românesc, anunță o creștere de 18% a cifrei de afaceri în primele trei trimestre din 2018 față de perioada similară a anului trecut, în contextul diversificării portofoliului și extinderii distribuției în capitală și la nivel național. În volum, cea mai mare creștere procentuală este înregistrată de segmentul de carne fresh, +34%, în condițiile extinderii gamelor de produse din categorie. Segmentele de mezeluri și conserve au marcat creșteri de peste 15% în volum.

“Performanța obținută este rezultatul unei strategii bazate pe inovație și calitate, dar și al unei bune execuții operaționale. Portofoliul Moldova în Bucate a fost îmbogățit cu multe game noi, printre care linia Alege natural, fără E-uri, produse premium din ingrediente 100% naturale ce satisfac și exigențele celor mai pretențioși consumatori. De altfel, calitatea este parte din cultura noastră anteprenorială și este ceea ce ne-a ajutat să ne impunem pe o piață extrem de competitivă,” spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

Vascar este unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve din România, oferind produse sub mărcile Vascar și Moldova în Bucate.

Pentru Vascar lucrează mai mult de 300 de angajați, iar compania deține o fabrică de procesare la Vaslui și 18 magazine proprii în regiunea Moldovei, fiind unul dintre principalii angajatori din regiune.

O parte din produsele Vascar și Moldova în Bucate sunt distribuite la nivel național, în hipermarketuri și magazine tradiționale partenere. De asemenea, Vascar este o companie care produce produse “marcă proprie” pentru Carrefour, Mega Image, Penny Market și Lidl. În 2017, Vascar a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 16 milioane de euro.