Vascar aniversează 35 de ani de activitate cu premii pentru consumatori

Vascar, unul dintre principalii producători de preparate de carne și conserve din România, împlinește 35 de ani de activitate. În perioada 9 mai – 5 iunie, cei care cumpără produse în valoare minimă de 35 de lei, în rețeaua de magazine Vascar, utilizând cardul de fidelitate, pot câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 35 de premii puse în joc, dintre care 3 premii în bani și 32 de coșuri cu produse din gama Alege natural, Fără E-uri.

„Îmi doresc ca tot mai mulți români să aibă acces facil la produsele noastre și mă bucur că de la an la an înregistrăm o creștere semnificativă a notorietății și a vânzărilor”, a declarat Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

Înființată în 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% românesc cu o evoluție organică pe o piață extrem de competitivă. În prezent, Vascar are peste 300 de angajați, o fabrică de procesare la Vaslui și 19 magazine proprii în regiunea Moldovei, fiind unul dintre principalii angajatori din regiune. O parte din produsele Vascar și Moldova în Bucate sunt distribuite la nivel național, în hipermarketuri și magazine tradiționale partenere. De asemenea, Vascar este o companie care produce produse “marcă proprie” pentru Carrefour, Mega Image, Penny Market și Lidl.

La finalul lui 2018, Vascar a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 18 milioane de euro, în creștere cu 15% față de anul precedent.