Valentin Stăncioiu este noul Sales Director al companiei Transilvania Nuts

Valentin Stăncioiu, Sales Director, Transilvania Nuts.

Valentin Stăncioiu va coordona de aici înainte, în calitate de Sales Director, departamentele de vânzări și marketing ale companiei Transilvania Nuts. Stăncioiu are o experiență de 17 ani în FMCG-ul local și internațional (la export), companiile în care a activat o mare parte din timp fiind Wrigley și Strauss.

În ultimii trei ani, perioadă în care a activat în poziția de Commercial & Sales Director al companiei Pirifan Distribution, Valentin și echipa sa au contribuit la creșteri de 2 digiți, în fiecare an, pentru companie.

Obiectivele sale în cadrul Transilvania Nuts vizează de aici înainte creșterea businessului pe piața de retail modern din România, prin dezvoltarea de noi proiecte, atât pe branduri, cât și pe mărci proprii.

“Preocuparea mea este formarea și dezvoltarea unei echipe de vânzări cu ajutorul căreia să intrăm atât pe piața de Tradițional Trade, cât și pe cea de Horeca, piețe pe care în momentul de față nu suntem prezenți.” a declarat Stăncioiu pentru Modern Buyer.

Transilvania Nuts, companie cu capital 100% românesc înfințată în anul 2014 a achiziționat în anul 2018 brandurile Nutribon și Yoli, iar în 2019 a inaugurat cea mai modernă fabrică de procesare a nucilor din Europa Centrală și de Est.

Businessul actual este concentrat în proporție de 90% pe export și comerț intracomunitar. Miezul de nucă de la Transilvania Nuts ajunge în 21 de țări, printre cele mai importante piețe de desfacere fiind Spania, Olanda, Germania, Belgia și Franța. Cifra de afaceri a Transilvania Nuts în 2019 a fost de peste 8,5 milioane de euro.