Ursus relansează gama sa de specialități

Ursus relansează gama de specialități, care cuprinde trei sortimente distincte de bere: Retro Carpatin, Pale Ale Panda și Black Grizzly. Gama Ursus Specialități a început să fie distribuită la nivel național din luna mai, în toate marile lanțuri de retail. Lansarea va fi susținută de o campanie amplă de comunicare, atât pe TV cât și în digital, la radio și în piață. Berile din gama Ursus Specialități, Retro Carpatin, Pale Ale Panda și Black Grizzly au un nou ambalaj – o sticlă nouă și un nou design de etichetă.

„Am adunat sub umbrela Ursus Specialități binecunoscutul Ursus Retro și varianta de bere neagră deja existentă în portofoliu, iar acestora le-am adăugat prima noastră bere de tip ale – Pale Ale Panda.,” – a declarat Anca Călugăriţoiu, Brand Manager Ursus.

Ursus Pale Ale Panda este ultima inovaţie din gama Ursus, o bere cu un gust ușor hameiat, note subtil fructate şi drojdie de fermentaţie superioară (tip ale). Această specie este perfectă pentru cei curioşi, care se află mereu în căutare de noi experiențe. Deşi abia lansată, Ursus Pale Ale Panda şi-a câştigat deja un loc pe podium la Superior Taste Award 2020, unde i s-a acordat medalia de bronz (Superior Taste Award with 1 Star) de către International Taste Institute (Belgia).

Ursus Retro Carpatin este o bere nepasteurizată, cu gust proaspăt și bogat, o specie de bere blondă cu personalitate, ce își păstrează intacte aromele produse de drojdie în procesul de fermentare, nefiind tratată termic. Ursus Retro Carpatin este pentru toți cei un pic nostalgici, care știu că retro va fi mereu cool.

Ursus Black Grizzly este o bere neagră adevarată, cu note de cafea și ciocolată, datorită celor trei tipuri de malț prăjit, și un gust intens, care se dezvăluie treptat.

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt, după cum urmează: Ursus, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Asahi Super Dry, Pilsner Urquell, Grolsch, Azuga Nepasteurizată, St. Stefanus, Stejar și marca de cidru Kingswood.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here