Ursus livrează Ursus Tank, direct din fabrică, în localurile-partenere

Ursus lansează Ursus Tank, berea proaspătă nepasteurizată care ajunge în 24 de ore din fabrică în localurile partenere selectate (berării, pub-uri, baruri, restaurante) în care sunt instalate tancuri speciale de bere.

Berea limpede, proaspăt filtrată la rece și nepasteurizată este transferată de pe linia de producție din fabrică direct în berării prin intermediul unor tancuri mobile special dezvoltate pentru acest transfer. Tancurile din localurile-partenere sunt dotate cu o tehnologie care permite menținerea temperaturii optime de păstrare.


“Berea păstrată optim și ferită de lumină pe tot drumul, de la «robinetul ascuns» din fabrică și până în paharul consumatorului, este o bere care oferă maximum de prospețime a gustului. Adăugând că berea noastră la tanc are o durată scurtă de consum și un termen de valabilitate sub o lună, înțelegem că putem vorbi de prospețime simplu și autentic”, declară Sabina Luca, Process & Product Quality Manager.

„Pentru noi, cei de la Ursus, tank-ul de bere este o «extensie mobilă» a fabricii, detașată special pentru pub-urile unde consumatorii se bucură de berile noastre. De aceea, Loredana Catana – Key Customer On Channel Manager și cu mine lucrăm împreună cu acei parteneri care sunt pasionați de bere și de calitate, cu acei barmani care consideră o plăcere, nu un job, să servească o bere perfectă, totul pentru a pune pe masa consumatorilor noștri o experiență unică, de neuitat, numai de ei știută!”, adaugă Marian Olteanu, On-Premise & Events National Channel Manager.

Berea la tanc este disponibilă doar în anumite localuri-partenere, selectate din segmentul Horeca din București, printre care se numără: Biutiful, Beert, Draft Pub, dar și din țară: Buzău – O brothers, Constanța – Library, Craiova – Downtown și Târgoviște – Towers.
Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Asahi Super Dry, Pilsner Urquell, Grolsch, St. Stefanus, Azuga Nepasteurizată, Stejar şi marca de cidru Kingswood.