Bergenbier anunță o a doua ediție a plantărilor de brazi, ca parte a campaniei ”Te răcorești și reîmpădurești!”

34

Bergenbier anunță o a doua ediție a plantărilor de brazi, ca parte a campaniei Te răcorești și reîmpădurești! Prin plantarea a încă 50.000 de puieți de brad în luna aprilie 2019, numărul total al plantărilor făcute de Bergenbier alături de ONG-ul EcoAssist – ”Plantăm fapte bune în România” va ajunge la 100.000. Zonele în care vor fi plantați puieții de brad în ediția a doua urmează să fie anunțate la finalul lui martie 2019. Prin această acțiune, consumatorii Bergenbier oferă înapoi naturii o parte din răcoarea care a stat la baza inspirației în producerea berii maturate la rece, filtrate la rece și cu CO2 din fermentație naturală.

”Campania Te Răcorești și Reîmpădurești” a pornit din dorința de a da înapoi naturii o parte din răcoarea pe care ne-o oferă și care ne inspiră. Prietenii care se răcoresc cu Bergenbier contribuie la plantare, iar anul acesta, cu ajutorul lor, dublăm numărul puieților plantați”, a spus Mihaela Mocanu, Brand Manager Bergenbier.

În același timp, Bergenbier își invită consumatorii să își cheme prietenii la bere, numind brazii pentru a caror plantare contribuie când se răcoresc împreuna cu Bergenbier, pe site: racorimromania.ro

”Am cercetat și studiat din punct de vedere tehnic toate aspectele, astfel încât să asigurăm sustenabilitatea plantărilor, pentru a ne bucura, peste ani, de un Bergenbier la răcoarea brazilor plantați acum”, a declarat Mihai Enescu, inginer silvic, reprezentant al iniţiativei naţionalăe de împădurire bazată pe voluntariat Plantăm Fapte Bune în România.

Inițiativa se încadrează în cele mai ample proiecte de reîmpădurire și este un angajament pe termen lung pentru menținerea și îngrijirea zonelor plantate. Prima etapă a plantărilor la care a contribuit compania Bergenbier a avut loc în aprilie 2018, când au fost plantați 50.000 de puieți de brad pentru a completa cultura forestieră din trei zone montane din vestul României. Pentru protejarea zonelor plantate, Bergenbier se implică în următorii trei ani în toate etapele care au legătură cu menținerea și îngrijirea acestora.

Bergenbier activează în România din 1994. Compania operează în prezent o unitate de producţie la Ploieşti, iar echipa numără aproximativ 700 de angajaţi. Bergenbier face parte din grupul Molson Coors Brewing Company, al treilea mare producător de bere din lume.

Portofoliul companiei cuprinde mărcile locale: Bergenbier – cu sortimentele Bere blondă, Bere blondă fără Alcool, ALE, Fresh Lemon și Fresh Grapefruit – şi Noroc, precum şi mărcile internaţionale produse local: Staropramen, Stella Artois, Beck’s, Löwenbräu. Bergenbier importă brandurile Leffe, Hoegaarden și Corona.