Ursus Cooler Red Orange − mix de bere fără alcool și limonadă cu suc de portocale roșii

1380

Ursus își extinde gama prin lansarea Ursus Cooler Red Orange – un mix de bere fără alcool și limonadă cu suc de portocale roșii. Noul sortiment este deja disponibil în lanțurile de comerț modern și tradițional din toată țara, precum si în HoReCa, în mai multe variante de ambalaj: sticlă returnabilă de 500 ml, doză de 500 ml și pachet de 4 doze.

La nivel de imagine, noul produs vine cu un nou logo minimalist și un ambalaj în culori vii, sporind astfel vizibilitatea şi diferenţierea la raft a produsului. Ursus Cooler Red Orange beneficiază și de o nouă campanie de comunicare dezvoltată sub conceptul “Chill total”.

“Dinamica pieței de bere, cererea consumatorilor de produse cât mai variate cât și succesul pe care Ursus Cooler Lemon l-a avut pe piața din România, a determinat extinderea gamei cu noul Ursus Cooler Red Orange. Noul produs întregește gama Cooler și portofoliul Ursus Breweries, fiind o bere creată pentru iubitorii mărcii care își doresc ceva răcoritor, fără alcool, nerenunţând la marca lor preferată” a declarat Ingrid Viuleț, Brand Manager Ursus Cooler.

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România. Începând cu 31 martie 2017 este parte din Asahi Breweries Europe Group. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: Ursus, Timișoreana, Ciucaș, Grolsch, Peroni Nastro Azzurro, Redd’s, Stejar, Azuga, Pilsner Urquell, St Stefanus și marca de cidru Kingswood. Pentru mai multe informații despre Ursus Breweries și programele sale, vă rugăm să vizitați: www.ursus-breweries.ro și www.desprealcool.ro.