Ursus Breweries are trei noi vicepreședinți

243

Ursus Breweries anunță numirea a trei noi vicepreședinți pentru departamentele de resurse umane, marketing și tehnic. Cei trei au un parcurs profesional în domeniul producției berii și experiență acumulată în roluri de management în cadrul unor producători de talie internațională. Astfel, Marek Dvořák, Vicepreședinte Marketing, Zuzana Balejová, Vicepreședinte Resurse Umane și Guy Van Geel, Vicepreședinte Tehnic aduc experiență relevantă și viziune internațională, utile în construirea de noi strategii pentru dezvoltarea portofoliului Ursus Breweries.

Marek Dvořák este de la 1 februarie noul Vicepreședinte de Marketing al Ursus Breweries. El este responsabil de dezvoltarea strategiei de marketing a companiei și de execuția planurilor pentru brandurile din portofoliul Ursus Breweries. Marek și-a început activitatea în industria berii, ocupând roluri, precum: Innovation Manager, Senior Brand Manager sau Marketing Manager pentru subsidiara SABMiller din Cehia. Ultimul rol înainte de a se alătura echipei din România a fost acela de Marketing Manager Mainstream Brands pentru operațiunile din Cehia și Slovacia, în cadrul producătorului de bere Plzensky Prazdroj deținut acum de Asahi Breweries. A avut rezultate excelente pentru branduri renumite, precum Gambrinus, Radegast sau Velkopopovicky Kozel, care împreună reprezintă 30% din piața de bere din Cehia și 13% din piața berii din Slovacia.

„Cunosc de ceva vreme echipa din România și proiectele noilor mei colegi. Mă onorează să preiau acest rol dinamic și să coordonez o echipă de oameni inovatori și talentați. Aștept cu nerăbdare să începem o călătorie a inovației constante, să identificăm noi oportunități de creștere pentru mărcile din portofoliul nostru și să oferim consumatorilor noștri noi momente plăcute alături de produsele lor preferate”, a declarat Marek Dvořák.

Zuzana Balejová s-a alăturat echipei Ursus Breweries în rolul de Vicepreședinte Resurse Umane încă de la finalul anului trecut, fiind responsabilă de coordonarea priorităților de resurse umane, având ca element central experiența angajaților și practicile de management a resurselor umane, contribuind astfel la atingerea obiectivelor companiei.

Guy Van Geel este de la începutul lunii februarie Vicepreședinte al departamentului Tehnic pentru România și Ungaria, în cadrul Asahi Breweries Europe Group.

Guy Van Geel este licențiat în inginerie industrială, are o diplomă de masterat în bioinginerie și este specializat în biochimie și oenologie, având o experiență de 25 de ani în industria băuturilor. În ultimii trei ani a fost Director Tehnic al producătorului Khmer Beverages din Cambogia. Înainte de această etapă a lucrat timp de 16 ani ca Director Tehnic în cadrul mai multor producători de bere, printre care Alken-Maes Breweries, unde a condus Comitetul European de Inginerie din Scoția și Newcastle și a fost Manager Servicii Tehnice și Dezvoltare de Produs în Belgia, acumulând experiență în domeniul producției, ingineriei, distribuției și a dezvoltării de produs.

„Mă bucură oportunitatea de a conduce echipele tehnice și procesele de fabricație ale celui mai mare producător de bere din România. Mă onorează să mă alătur unei echipe profesioniste, care a transformat fabricile locale în exemple de bune practici și a intrat în istoria berii prin premiile primite de către brandurile Ursus Breweries la competițiile internaționale din ultimii 20 de ani. Împreună vom continua pasiunea și măiestria berarilor, astfel încât să asigurăm în continuare aceeași calitate pentru berile iubite de consumatorii noștri români”, a declarat Guy Van Geel.

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România, are peste 1.400 de angajați în cele trei fabrici din Buzău, Timișoara și Brașov, precum și în microberăria din Cluj-Napoca.