Un restaurant Zepp se va deschide în clădirea Equilibrium 1

Caliz Box a închiriat o suprafață de 300 metri pătrați în clădirea Equilibrium 1 pentru restaurantul Zepp Canteen, care va funcționa cu un meniu dezvoltat împreună cu Chef Scărlătescu.

„Suntem foarte încântați că am concretizat acest contract. Totodată, a venit ca un bonus faptul că Anamaria și echipa ei ne-au sprijinit în implementarea conceptului actual al restaurantului. Planul nostru se întinde pe minim 5 ani, însă ne dorim sa dublăm investiția actuală dezvoltând conceptul Caliz Box, în paralel, și în cadrul altor proiecte Skanska” – declară Călin Ungar, Director de dezvoltare, în cadrul Caliz Box.

Spațiile clădirii Equilibrium 1 sunt generoase, aerisite, dispun de lumină naturală, întreg designul fiind concentrat în jurul conceptului de well-being. Acestora li se adaugă și zona verde de 3.500 mp, destinată atât lucrului în aer liber, cât și relaxării în pauza de masă.

„Prin specificul businessului, ZEPP aduce o categorie nouă de servicii, de care pot beneficia atât ocupanții clădirii, cât și comunitatea locală” –  a declarat Anamaria Crețu, Leasing & Asset Manager pentru divizia de dezvoltare comercială Skanska CEE.

Equilibrium 1 este prima fază a proiectului Equilibrium dezvoltat de Skanska, în zona de Nord a Bucureștiului. Equilibrium 1 este o clădire de birouri de clasă A de 12 etaje, având o suprafață închiriabilă de 20.700 mp și 3.500 mp de zonă verde, destinată lucrului în aer liber și recreerii.

Odată cu finalizarea celei de-a doua faze a proiectului, Equilibrium 2, complexul Equilibrium va ocupa o suprafață totală de 40.700 mp.