Un nou magazin Lidl în Balotești, Ilfov

772

Lidl va inaugura săptămâna aceasta un magazin în Balotești, la aproximativ 20 km nord de București. Cu o suprafață de vânzare de 1.400 m² și peste 140 de locuri de parcare, noua unitate va avea un orar de funcționare între 7:30 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminica între 8:00 și 21:00. Odată cu deschiderea magazinului din Balotești, vor fi create 20 de locuri de muncă.

Lidl îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. Astfel, în ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Noua unitate este o clădire sustenabilă, care integrează soluții și tehnologii moderne, în conformitate cu standardele de sustenabilitate și cele europene. Spre exemplu, în vederea economisirii de energie, magazinul este echipat cu sistem de iluminat cu LED cu senzor de prezență și cu un sistem de recuperare a căldurii, integrat în instalația de ventilație.

Unitatea dispune de o zonă de relaxare pentru angajați, un spațiu pentru servirea mesei, bucătărie, vestiare și o terasă la etaj, cu lumină și ventilație naturală. În clădire există o sală destinată studiului individual, dotată cu aparatura necesară pentru e-learning.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este unul dintre retailerii de top din Europa. Lidl activează în 30 de țări la nivel mondial și are peste 150 de centre logistice, care asigură aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine. Cu mai mult de 225.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.