truehr.ro oferă informații accesibile oricărui utilizator, prin câteva clickuri

Peste 29 de schimbări legislative survenite pe perioada celor două luni de stare de urgență au împins departamentele de resurse umane la eforturi supraomenești pentru a răspunde cerințelor solicitate de Guvern. Peste 100 de modificări implementate în cadrul declarației D112 au complicat și mai mult situația. Noul site www.truehr.ro, platforma UCMS lansată de AROBS, răspunde necesităților de informare pe care le au managerii de resurse umane și specialiștii în salarizare, în această perioadă dificilă.

Cele două 2 soluții de management al resurselor umane și salarizare – True HR și dp-Payroll oferite, sunt dezvoltate în permanență pentru a se adapta nevoilor fiecărui client în parte, pe baza feedback-ului activ, și personalizate potrivit afacerii lui. Ce este foarte important de notat este posibilitatea de demo gratuit, proces care merge dincolo de un simplu tur sau o simplă prezentare de aplicație.

“În toți acești ani, ne-am adaptat contextelor și industriilor cu care am colaborat și am investit constant în calitatea produselor și în asistența oferită clienților pentru a răspunde nevoilor lor. Următorul pas care a venit firesc a fost să mutăm accentul pe zona digitală, prin lansarea truehr.ro, ce oferă informații accesibile oricărui utilizator, prin câteva clickuri. ” – spune Ionuț Gherle, CEO UCMS Group România.

În cei peste 23 de ani de expertiză, UCMS Group România a colaborat cu peste 500 de clienți oferindu-le soluții pliabile pe nevoile și cerințele acestora. Începând din 2019, compania este parte din portofoliul grupului AROBS, lider pe piața de IT din România. Ca garanție a calității și a profesionalismului, True HR și dp-Payroll au devenit unele dintre cele mai populare nume asociate soluțiilor de management al resurselor umane și salarizare atât la nivel național, cât și internațional.