Toyota Material Handling România aniversează 25 de ani de activitate (P)

Toyota Material Handling România este prezentă pe piața românească de peste 25 de ani. La început sub numele de Material Handling Consultants România, având ca activitate distribuția de echipamente de manipulat mărfuri BT și Hyster. Ulterior, în 2001, compania și-a schimbat numele în BT Internațional România. Din 2006 a devenit parte a grupului Toyota Material Handling, lider mondial în domeniul echipamentelor de stivuit marfă.

“În cei peste 25 de ani de existență pe piața românească, compania a crescut de la un singur om, la peste 140 de oameni, în prezent. Unul dintre lucrurile care ne bucură foarte tare este că avem aceeași echipă. Este o firmă în care oamenii vin și rămân. Sunt aceiași angajați care au venit în 1999, odată cu mine, apoi în 2000, în 2001… Sunt oamenii care constituie coloana vertebrală a acestei firme.” – a precizat Daniel Preda, Managing Director.

Prin activitatea pe care o desfășoară, Toyota Material Handling România înțelege că prioritatea companiilor nu este echipamentul, cât nevoia să își miște marfa eficient.

Prin urmare, caracterul, experiența, implicarea și orientarea totală către client sunt lucrurile prin care Toyota se distinge de alți jucători din piață.

“Evoluția companiei se datorează în primul rând echipei, care prin muncă și implicare contribuie la dezvoltarea businessului, iar în al doilea rând se datorează partenerilor noștri care ne-au fost alături în tot acest timp. În semn de mulțumire, vrem să marcăm acest moment cu oferte aniversare, care sperăm să îi bucure și să îi ajute în activitatea pe care o desfășoară.” – a declarat Daniel Preda, Managing Director.

Oferte aniversare:

Pentru echipamentele închiriate pe o periodă cuprinsă între 5 – 23 luni, beneficiați de ultima lună a chiriei GRATUIT.


BT tyro LHE130 este un nou model de transpaletă Toyota, proiectată pentru utilizatorii de transpalete manuale care au nevoie de un plus de productivitate.

Poate transporta și ridica sarcini de până la 1.300 kg. BT tyro este soluția perfectă atunci când se dorește efort scăzut pentru operator, iar acum vine cu un preț special pentru comenzile online: 1.967 euro + TVA.


Mai multe detalii despre ofertele aniversare Toyota Material Handling România puteți găsi accesând: https://toyota-forklifts.ro/despre-toyota/noutăți/25-de-ani-în-românia/