Toneli livrează ouă bio lanțului McDonald’s în România

Familia Toneli, singurul furnizor local acreditat de McDonald’s pentru această categorie de produse, a început să livreze ouă bio pentru micul dejun din restaurantele cu servire rapidă, din România, ale lanțului McDonald’s.

Ouăle bio sunt produse ecologice de la găini crescute în sistemul de agricultură ecologică.

„Ne dorim ca toți cei care ne trec pragul să știe că la McDonald’s vor găsi întotdeauna produse calitative și accesibile. Iar parteneriatele noastre de lungă durată cu furnizorii locali, cum este Toneli Holding, reprezintă o parte importantă a acestei promisiuni”, a declarat Paul Drăgan, Director General Premier Restaurants România.

„Acum, prin decizia de a folosi exclusiv ouă bio Familia Toneli pentru micul dejun, aducem și mai multă valoare pentru consumatori, oferind o varietate de sandvișuri și omlete pregătite cu ingrediente proaspete, de proveniență ecologică”, a precizat acesta.

Inițiativa reprezintă o premieră pe piața din România, McDonald’s fiind primul lanț de restaurante cu servire rapidă care folosește ouă ecologice pentru prepararea produselor. Astfel, consumatorii care optează pentru micul dejun McDonald’s pot savura sandvișuri gustoase McMuffin și omlete pregătite cu ouă proaspete, bio.

Toneli Holding este cel mai mare producător de ouă din România cu o producție de peste 400.000 ouă/an, fiind astfel lider de piață.

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 93 de restaurante în 28 de orașe, dintre care 47 restaurante cu McDrive și 49 de cafenele McCafé.