Toate restaurantele KFC, Pizza Hut și Taco Bell din România s-au redeschis pentru public

Sphera Franchise Group anunță reluarea operațiunilor în toate restaurantele KFC, Pizza Hut și Taco Bell de pe teritoriul României. Măsura vine în contextul deciziei adoptate de autorități de a permite funcționarea spațiilor din interior ale restaurantelor, barurilor și cafenelelor, cu respectarea normelor de siguranță și igienă de rigoare.

De asemenea, grupul confirmă faptul că angajații KFC, Pizza Hut și Taco Bell care erau încă dispuși în șomaj tehnic, în urma deciziei autorităților de a închide restaurantele, în luna martie, au reintrat în activitate normală, începând cu 1 septembrie 2020.

„Am luat toate măsurile de siguranță impuse de autorități și suntem pregătiți să îi întâmpinăm pe clienți în restaurante, oferindu-le experiența specifică fiecărui brand. Le mulțumim celor care au fost alături de noi în acest context dificil, în egală măsură, angajaților, clienților și acționarilor”, a declarat Călin Ionescu, Director General Interimar al Sphera Franchise Group.

Siguranța angajaților și a clienților a reprezentat întotdeauna o prioritate la nivelul Sphera Franchise Group. Astfel, pe lângă normele de igienă și sanitarizare deja existente – monitorizarea stării de sănătate a angajaților, dotarea acestora cu mănuși și măști de unică folosință, multipla dezinfectare a suprafețelor din bucătării, încurajarea plății cu cardul contactless și amplasarea unor recipiente cu dezinfectanți la îndemâna clienților, s-au adăugat noile măsuri, impuse recent de autorități.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România, operând în sistem de franciză brand-urile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell în România, și KFC în Republica Moldova și Italia.