Supeco deschide un supermarket în Satu Mare, și ajunge la o rețea de 16 magazine în România

Supeco deschide un magazin la Satu Mare, pe strada C.S. Anderco nr. 1, cu o suprafață de vânzare de 1.376 m² și o ofertă de 3.800 de articole, în special produse de larg consum şi proaspete. Orarul de funcţionare va fi de lunea până sâmbăta, între 7:30 și 21:00, iar duminica, între 8:00 și 18:00. Unitatea are un număr de 5 case de marcat și 78 de locuri de parcare. Odată cu inaugurarea magazinului se vor crea 22 de locuri de muncă. În total, rețeaua de supermarketuri Supeco ajunge astăzi la 16 magazine deschise la nivel național.


La Supeco, locuitorii din Satu Mare pot găsi o gamă largă de produse proaspete și de larg consum: lactate-brânzeturi, mezeluri, măcelărie, băcănie, panificație și patiserie, legume-fructe, produse aperitiv, semipreparate, produse congelate, apă, sucuri, băuturi, produse internaţionale, produse bio şi dietetice, dar şi produse non-alimentare de igienă şi de întreţinerea casei.

“Supeco este un concept unic de magazin, pentru că totul se investește în prețuri mici. Le putem oferi clienților aceste prețuri mici pentru că economisim costurile pentru energie și alegem să nu investim în decorațiuni, publicitate, mobilier sau rafturi. Nu în ultimul rând, facem economie de spațiu, depozitând stocurile direct în magazin și reducem costurile de transport, cumpărând de la furnizori locali” – Eric Bouin, directorul lanţului de magazine Supeco.

Supeco Satu Mare oferă clienților posibilitatea de a cumpăra un coș cu 30 de produse de bază (apă minerală, bere, suc, produse de igienă corporală și de curățenie, cât și alimente) la numai 49,99 lei, cât și peste 250 de produse sub 1 leu fiecare.

Mai mult, supermarketul dispune de peste 700 de produse care vin cu reduceri pentru volume mari, dedicate familiilor: cu cât crește cantitatea de produse cumpărate, cu atât prețul pe bucată scade. Pentru alte 300 de produse vrac, prețurile încep de la 0,29 lei/ 100 grame.

La fel ca în celelalte magazine din țară, și la Supeco Satu Mare produsele pot fi achiziționate în pungi biodegradabile, fabricate din amidon de porumb, imprimate cu cerneală non-toxică pe bază de soia, special concepute astfel încât să se biodegradeze complet, fără să polueze mediul înconjurător. Pungile sunt în întregime compostabile, în centre de compostare sau în sisteme de compostare la domiciliu și sunt certificate de autoritățile din domeniu.

Prin această deschidere, rețeaua Supeco ajunge la 16 magazine la nivel național, după cele de la Balș, Craiova, Focșani, Galați, Giurgiu, Hunedoara, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Târgoviște, Baia Mare, Iași, Gheorgheni, Sibiu, București și Cluj.