În perioada 3-16 iulie, hipermarketurile Auchan organizează Târgul de bere

52

Între 3 şi 16 iulie, Auchan organizează în toate hipermarketurile rețelei cea de-a zecea ediție a Târgului de bere Auchan. Cu această ocazie, clienții vor fi întâmpinați cu o paletă largă de peste 250 de tipuri și mărci de bere, atât românești, cât și de import, dar și de o gamă largă de produse complementare pentru servirea berii.

Berile de top, blonde, albe, brune, roșii, cele bavareze, aromatizate sau cele fără gluten, vor fi completate și anul acesta de cele artizanale și craft. Nu vor lipsi din magazinele Auchan nici berile speciale, premiate în întreaga lume, berile nefiltrate și cele fără alcool, dar nici produsele complementare și accesoriile precum pahare, halbe, desfăcătoare, mini frigidere și alte surprize.

Ĩn plus, activitățile speciale care vor avea loc în hipermarketurile Auchan, în acest interval, vor transforma experienţa la cumpărături într-una specială.

Printre vedetele acestei ediții de colecție se numără 16 microberării românești, care își vor prezenta gamele de produse la rafturi, berea artizanală de import – reprezentantă prin producătorii berilor craft (trapiste, de abație, puternic alcoolizate), berile bavareze, dar și marii berari care vor organiza numeroase activități interactive în hipermarketurile Auchan.

Pentru cei care vor să comande online, Auchan pune berea la rece, iar în 2 ore clienții pot merge să o ridice prin serviciul Click & Collect, disponibil în toate hipermarketurile din rețea. Comanda se face pe www.auchan.ro, iar berea poate fi ridicată de la biroul Servicii Clienți. Auchan oferă un serviciu flexibil de plată, fie în magazin – la ridicare, fie online, la comandă.