Supeco deschide primul său magazin din Bârlad, județul Vaslui

Noul magazin Supeco din Bârlad, aflat pe strada Popa Șapcă, nr. 3, în apropierea pieței centrale, are o suprafață totală de peste 1.400 mp, 22 de angajați și este deschis de luni până sâmbătă între orele 07:30 – 21:00 și duminică, între orele 08:00 – 18:00. De asemenea, bârlădenii pot efectua comenzi de la noul magazin Supeco și prin aplicația BRINGO, încă din prima zi a deschiderii.

Odată cu deschiderea magazinului din Bârlad, rețeaua de supermarketuri Supeco se extinde la 28 magazine la nivel național.

Noul magazin Supeco din Bârlad oferă o selecție de aproximativ 5.000 de produse, inclusiv de la producători români, regionali și ultralocali, precum: carne proaspătă de la Deliciosul de Vaslui sau pâine de la Mopan.

Clienții pot găsi aici atât articole proaspete, cât și produse tip aperitiv, semipreparate, produse congelate, apă, sucuri, băuturi, produse internaţionale, BIO şi dietetice, dar și produse de igienă și întreținerea casei.

Magazinul Supeco, adresat atât familiilor, cât și micilor afaceri, oferă prețuri mici la toate produsele, dar și reduceri pentru volume mari la aproximativ jumătate din produse: cu cât crește numărul de produse cumpărate, cu atât prețul per bucată scade. Oferta este valabilă în cazul achiziționării a cel puțin două articole de același fel, produsele vizate fiind semnalizate la raft prin etichetele colorate.

Totodată, deschiderea magazinului este marcată și de o serie de oferte speciale, valabile în perioada 15-21 septembrie 2022.

„Continuăm  să le oferim clienților noștri cel mai bun raport calitate-preț și cele mai bune soluții pentru sesiunile zilnice de cumpărături, acum cu noul magazin Supeco din Bârlad, al 28-lea din lanțul nostru de discount. Conceptul magazinelor Supeco vine în sprijinul consumatorilor cu promisiunea unor prețuri mai mici față de media pieței, completate de oferte zilnice și de avantaje pentru achizițiile unor volume mari,” a declarat Silviu Diaconu, Director Supeco.

„Suntem bucuroși să deschidem noul magazin Supeco în Bârlad și să le prezentăm astfel locuitorilor un concept avantajos, în care fiecare sesiune de cumpărături înseamnă o oportunitate reală de a economisi.” a adăugat Daniela Birca, Manager magazin Supeco Bârlad.

În toate magazinele Supeco din țară, produsele pot fi achiziționate în pungi 100% biodegradabile.

Locuitorii din Oradea, Timișoara, Arad, Suceava, Bacău, Călărași, Piatra Neamț, București (Titan și Rebreanu), Sfântu Gheorghe, Constanța, Reghin, Satu Mare, Cluj, Sibiu, Gheorgheni, Iași, Baia Mare, Târgoviște, Slatina, Slobozia, Râmnicu Vâlcea, Hunedoara, Giurgiu, Galați, Focșani, Craiova se bucură deja de ofertele zilnice și prețurile mici ale magazinelor Supeco.

Supeco completează rețeaua de peste 370 de magazine Carrefour cu formatul de discount, alături de magazinele Carrefour hipermarket, market și express. Supeco propune un concept care se bazează zilnic pe prețuri mici la toate produsele, adaptată tuturor nevoilor, de la alimente, cosmetice, curățenie sau parafarmacie. Clienții se pot bucura de discounturi progresive în funcție de cantitate: cu cât cumpără mai mult, cu atât plătesc mai puțin, un model care se datorează costurilor reduse pentru energie, publicitate, decorațiuni, mobilier, spații de depozitare, cât și lanțului logistic scurt. De aceea, magazinele sunt dedicate atât consumului propriu, cât și cumpărăturilor de volum. În prezent, sunt 28 de magazine Supeco la nivel național.

Carrefour România operează în România prin patru entități juridice: Carrefour, Artima, Columbus Operațional și Supeco Investment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.