Starbucks a deschis o a doua cafenea la Ploiesti

725

Starbucks a deschis o a doua cafenea la Ploiesti, in mall-ul Ploiesti Shopping City. Cu o suprafata de 135 m2, incluzand terasa, acest nou local ridica la 31 numarul total al cafenelelor Starbucks din România.

„Suntem foarte bucurosi ca experiența Starbucks a fost primita atat de bine de locuitorii din Ploiesti. Iata ca la mai putin de 1 an deschidem a doua cafenea in acest oras si continuam extinderea Starbucks in Romania. Clientii vor aprecia, cu siguranta, atat atmosfera din cafenea, cat si experienta servirii cafelei si serviciile conexe”, a declarat Mateusz Sielecki, Managing Director al Starbucks pentru Romania si Bulgaria.

Anul acesta, in aprilie, Starbucks a marcat zece ani de cand a intrat pe piata din Romania. Astazi, Starbucks detine 31 de cafenele in tara: 16 in Bucuresti, trei in Timisoara, cate doua in Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Ploiesti si cate una in Brasov si Oradea.
Obiectivul Starbucks in Romania este ca pana in 2020 sa isi dubleze numarul de cafenele din tara, mizand pe apetitul romanilor pentru socializare, cafea personalizata si servicii de calitate.

Starbucks Romania opereaza prin dezvoltatorul international de restaurante AmRest, din care fac parte mai multe branduri la nivel international, printre care KFC, Pizza Hut, Burger King, La Tagliatella. Starbucks are peste 20.000 de cafenele in 65 de tari.