Spor de 25% pentru lucrătorii Mega Image, în perioada 9-31 martie

Mega Image promite măriri de salariu pentru angajați, cât și beneficii speciale pentru perioada COVID-19, pentru salariații din magazine și depozite. Mega acordă un spor de 25% pe fiecare zi lucrată în perioada 9-31 martie, pentru angajații din magazine și depozite. De asemenea, orele suplimentare efectuate se vor plăti, conform regulilor interne deja existente. Acțiunile de recompensare se aplică specific, pe categorii de angajați, de la sediul central, din depozite și din magazinele Mega Image. Peste 12.000 de salariați vor beneficia de aceste măsuri.

Totodată, pentru a susține angajații cu copii, în perioada declarată de situație de urgență, Mega Image a acordat concedii pentru supravegherea copiilor, în conformitate cu noile prevederi legale anunțate în perioada de urgență.

Pentru angajații cu vârste începând de la 65 de ani, Mega Image oferă zile libere, care vor fi remunerate cu salariul de bază aferent, urmând ca perioada să fie modificată în funcție de schimbările intervenite la nivel național.

„Sper ca aceste măsuri să răsplătească angajamentul fiecăruia dintre ei, angajament pentru care țin să le mulțumesc. Facem apel, încă o dată, la responsabilitate și înțelegere din partea întregii comunități pentru a trece cu bine, împreună, de această perioadă”, a declarat Mircea Moga, CEO Mega Image.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 780 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here