Sphera Franchise deschide cel de-al doilea restaurant KFC din Genova, Italia

11

Strategia de extindere a Sphera Franchise Group la nivel internațional continuă cu deschiderea celui de-al doilea restaurant KFC din orașul Genova, în cadrul stației feroviare Brignole.


Este cea de-a 15-a unitate KFC deschisă în decursul a numai doi ani, în Italia. Noul restaurant este amplasat într-o zonă cu trafic intens și dispune de o suprafață de 480 mp, cu 166 de locuri la masă, un Coffee Corner unde se vor servi produse de mic dejun, precum și de locuri special amenajate în care clienții își pot încărca dispozitivele electronice.

„Zona de nord și nord-est a Italiei reprezintă pentru Sphera Franchise Group o regiune cu potenţial de dezvoltare din ce în ce mai mare. Datorită parteneriatului strategic cu Grandi Stazioni Retail S.p.A., reușim să fim prezenți în zone-cheie și să ajungem, astfel, atât la locuitori, cât și la milioanele de turiști care tranzitează locația. Gara Brignole din Genova, spre exemplu, este vizitată zilnic de aproximativ 60.000 de oameni și de 22.000.000 de oameni pe an. În ceea ce privește obiectivele pentru perioada următoare, este esenţială dezvoltarea de noi restaurante şi, de aceea, ne-am propus să deschidem un număr de 10 unităţi până la finalul lui 2019”, a spus Călin Ionescu, Sole Director US FOOD NETWORK S.r.l., filială a Sphera Franchise Group S.A.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

În România, lanţul de restaurante KFC numără 77 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Arad, Botoşani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC România operează două restaurante la Chişinău, Republica Moldova și 15 în Italia.