SIAL Paris și Chef Colagreco – în perfectă concordanță cu tema „Own the Change”

SIAL Paris anunță numele partenerului actualei ediții a târgului din 15 – 19 October 2022: Mauro Colagreco, bucătarul argentinian al restaurantului Le Mirazur, cu trei stele Michelin. Parteneriatul este o oportunitate pentru expoziție și pentru Chef Colagreco de a promova o bucătărie și o alimentație mai responsabile și de a inspira industria să se reinventeze în fața provocărilor legate de mediu.

Descoperiți interviul cu Mauro Colagreco: https://bit.ly/3uU61DO

Profund convins de necesitatea de a schimba modelele de consum și promotor al „gastronomiei circulare”, Chef Colagreco și SIAL Paris sunt în perfectă concordanță cu tema „Own the Change”, care mobilizează actorii din sector în jurul transformărilor care vor modela alimentația de mâine.

Restaurantul său de trei stele, Mirazur, din Menton, Franța, este primul restaurant care a fost certificat Plastic Free și care a obținut eticheta verde pentru gastronomie durabilă.

„Există o dorință din partea mea de a lupta pentru ca oamenii de pe această planetă să fie bine hrăniți. Acest lucru este important pentru sănătatea noastră, dar și pentru sănătatea Pământului. De fiecare dată când mâncăm, decidem în ce lume dorim să trăim. Acesta este motivul pentru care tema „Own the change” îmi este apropiată. Lumea s-a schimbat deja, depinde de noi să o recuperăm!”

În cadrul temei de rezonanță „Own the Change”, 300.000 de profesioniști se vor întâlni pentru a face schimb de idei, pentru a face afaceri și pentru a trasa liniile generale ale industriei alimentare de mâine.

Nu ratați întâlnirea profesioniștilor din industria alimentară din întreaga lume în luna octombrie!

Aici puteți să solicitați legitimația pentru SIAL Paris 2022: https://bit.ly/3R4leLX