Shopping City Ramnicu Valcea va fi inaugurat in luna decembrie, 2017

1022

Cu o gama de peste 70 de branduri si servicii, pentru toate categoriile de public, dar si cu spatii generoase, dispuse la parter si etaj, Shopping City Ramnicu Valcea, primul centrul comercial full concept din regiune, ce urmeaza sa fie inaugurat in luna decembrie a acestui an, se va remarca printr-o oferta atractiva pentru cumparaturi si divertisment.

Printre brandurile pe care vizitatorii le vor putea gasi in noul centrul comercial se numara urmatoarele: New Yorker, Hervis, Orsay, English Home, Noriel, Jysk, Top Shop, Pepco, Meli Melo, Office Shoes, KFC, Spartan, Maxbet, dar si hipermarketul Carrefour – in premiera in Ramnicu Valcea.

Din suprafata inchiriabila totala de 27.900 de metri patrati, 24.000 de metri patrati vor fi dedicati brandurilor de fashion, hipermarketului si serviciilor si aproximativ 2.000 de metri patrati – zonei de divertisment, care va include o oferta adaptata tuturor categoriilor de varsta: restaurante si cafenele, sali de bowling, biliard, loc de joaca pentru copii, cazino si o terasa de peste 350 de metri patrati, cu vedere unica spre raul Olt.

De asemenea, hipermarketul Carrefour va avea o suprafata de vanzare de 7.500 de metri patrati si 300 de angajati, devenind astfel unul dintre cei mai importanti angajatori din Ramnicu Valcea.

Oferta de divertisment va fi completata ulterior si cu cel mai mare si mai modern cinematograf multiplex din regiune – Cinema City – dotat cu 6 sali, ce vor oferi vizitatorilor oportunitatea de a viziona cele mai recente si populare productii cinematografice.

In urma unei investitii de 40 de milioane de euro, centrul comercial dezvoltat de NEPI Rockcastle, liderul pietei imobiliare de retail din Europa Centrala si de Est, va fi un important motor pentru economia locala, ce va genera sute de locuri de munca si va contribui la cresterea activitatii economice.