Sheba anunță o nouă identitate de brand, un nou portofoliu și un nou ambalaj

Sheba, brandul de hrană umedă pentru pisici din portfoliul Mars, anunță o nouă identitate de brand și un nou portofoliu de produse, toate în pachete noi. Odată cu lansarea rețetelor îmbunătățite și inovațiilor, precum Sheba Nature’s Collection și Sheba Kitten, brandul își propune să ofere hrană completă și echilibrată care să satisfacă și cele mai rafinate gusturi ale pisicilor.

Cu noul portofoliu de produse Sheba, pisicile gurmande se pot bucura de o varietate de combinații clasice îmbunătățite și noi combinații, disponibile în plicuri individuale de 85g sau ambalate în pachete de 4 sau 12 plicuri.

Produsele îmbunătățite și noile sortimente Sheba conțin bucăți de carne de cea mai înaltă calitate și ingrediente naturale atent selectate, bogate în minerale, fără coloranți și conservanți adăugați.

În noua selecție Nature’s Collection, Sheba lansează două sortimente:
• Nature’s Collection Selecție de Pasăre include o varietate de gusturi și texturi de care pisicile se pot bucura: pui și ulei din semințe de in și garnitură de roșii, curcan și garnitură de morcovi și mazăre, rață și garnitură de dovleac și păstârnac sau pasăre și garnitură de morcovi.
• Nature’s Collection Selecție Mixtă include sortimentele: pui și ulei de semințe de in și garnitură de roșii, curcan și garnitură de morcovi și mazăre, ton și ulei de semințe de in și garnitură de morcovi și mazăre și somon și garnitură de dovleac și păstârnac.
Sortimentul Nature’s Collection include și plicurile individuale Sheba Curcan și Sheba Somon.

Select Slices – o alegere clasică pentru pisicile Sheba

Savoarea autentică este obţinută fără arome, coloranţi sau conservanţi artificiali, iar pisicile se pot bucura acum de gusturi și texturi îmbunătățite, într-o mulțime de variante, precum:
• Select Slices Selecție de Pește care include: somon și cod negru, pește cu carne albă, pește oceanic și cod.
• Select Slices Selecție Suculentă care include: pui și vită, pui, miel sau rață și curcan.

Mai mult, Sheba introduce în premieră Sheba Kitten, produse concepute cu grijă pentru puii de pisică. Formulate special pentru cei mai noi membri ai familiei pentru a susține sistemul imunitar, oasele puternice și mușchii în dezvoltare datorită raportului de calciu și vitamina E, produsele Sheba Kitten oferă o textură moale, potrivită pentru dinții de lapte și ajustată pentru a se potrivi perfect maxilarelor.

Fără cereale și fără coloranți și conservanți, Sheba Kitten este acum disponibil în două sortimente: somon sau pui pentru puii de pisică.

 

Articolul precedentSIAL Paris sărbătorește cea de-a 60-a aniversare, aducând în prim-plan viitorul industriei alimentare
Articolul următorGAMA&GAMA este partener expozant la Retail & Horeca Distribution, ediția 2024
Modern Buyer
Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.