GAMA&GAMA este partener expozant la Retail & Horeca Distribution, ediția 2024

Compania GAMA&GAMA se alătură în calitate de partener expozant evenimentului anual Retail & Horeca Distribution. Ediția aniversară cu numărul X a acestui eveniment va avea loc în data de 26 septembrie 2026 la Hotel Qosmo din Brașov.

GAMA&GAMA, o afacere de familie, aniversează anul acesta, 30 de ani de la înființare. În tot acest timp, compania a reușit să păstreze în continuare trăsăturile unui business de familie, să respecte tradiția consumatorilor, dar în același timp să rămână în pas cu tendințele actuale.

GAMA&GAMA este unul dintre jucătorii importanți din segmentul FMCG din România, reușind acest lucru prin adaptabilitatea permanentă la cerințele pieței. Compania deține propria moară de porumb cu o capacitate de măcinare de 50.000 de tone pe an, unde se produc atât mălai grișat, cât și furajer. Cel mai important segment în care activează cu statut de producător este hrana uscată pentru animalele de companie, având o linie de ultimă generație pentru producție și împachetare cu o capacitate de 180.000 de tone pe an.

Astăzi, suprafața pe care se desfășoară business-ul se întinde pe 87.000 de mp, dintre care 18.000 mp sunt doar pentru producție și depozitare. Sunt deja două proiecte majore în desfășurare, ce cumulează o investiție de aproximativ zece milioane de euro. Primul dintre acestea face referire la implementarea noii linii de ambalare pentru saci preformați, cel de-al doilea reprezentând inaugurarea uneia dintre cele mai moderne fabrici de hrană pentru animalele de companie, ambalată la conserve, din România.

Despre Retail & Horeca Distribution

Cu fiecare ediție, Retail & Horeca Distribution a devenit un punct de referință ferm în calendarul profesional al antreprenorilor și managerilor din industria de distribuție și supply chain management, iar ediția din acest an nu face excepție. Modern Buyer pregătește o ediție aniversară uimitoare. Un număr de 200-250 de invitați sunt așteptați în data de 26 septembrie 2024, la ediția aniversară cu numărul X a Retail & Horeca Distribution ce va avea loc la Hotel Qosmo din Brașov.

Analiza sectorială unică ce înglobează cifre cheie de la cei mai mari 100 de distribuitori în retail și horeca va aduce informații valoroase și o radiografie a dinamicii acestui sector. Antreprenori de top vor prezenta modelele de afaceri și modul în care ele influențează eficiența și competitivitatea lanțului de aprovizionare. Live Polls & Survey despre prioritățile anului 2025, zona expo hall cu degustări și prezentări de produse, cina de afaceri din seara de 26 septembrie sunt alte câteva ingrediente ale unei ediții aniversare care-și propune să consolideze colaborarea între producători, distribuitori și alți actori din lanțul de aprovizionare.

Componente eveniment

  • Conferință – Dezbateri în plen;
  • Expo Hall – spațiu expozițional pus la dispoziția furnizorilor care doresc să își prezinte soluțiile și inovațiile dedicate comerțului tradițional, dar și operatorilor HoReCa;
  • Cină de afaceri – cadrul perfect pentru discuții relaxate și posibilitatea de a găsi noi arii de colaborare în business.

Informații despre înscrierile la cea de-a X-a ediție a Retail & Horeca Distribution, dar și despre modalitățile de promovare în cadrul evenimentului sau despre achiziționarea unui stand de prezentare, puteți obține de la colegii noștri: Andrada Bercaru – andrada.bercaru@modernbuyer.ro  și Maria Hurduc (maria.hurduc@modernbuyer.ro) prin telefon la 0721.049.190 și 0729.880.041.

 

 

Articolul precedentSheba anunță o nouă identitate de brand, un nou portofoliu și un nou ambalaj
Articolul următorSmithfield România aniversează 20 de ani de pe piața din România
Modern Buyer
Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.