Selgros lanseaza selgrostravel.ro, platforma online de pachete turistice

638

Selgros Cash&Carry România lanseaza platforma de pachete turistice selgrostravel.ro, operata de catre TUI TravelCenter. Platforma prezinta lunar cate zece pachete turistice catre destinatii deopotriva populare si exotice, la preturi speciale si cu posibilitatea de a fi achizitionate rapid. Pe langa aceasta, site-ul ofera posibilitatea de a efectua rezervari hoteliere în toata lumea.

Oferta-vedeta de la lansare este pachetul pentru o saptamana in statiunea cubaneza Varadero, cu preturi incepand de la 999 de euro de persoana! Alte exemple de oferte spectaculoase valabile de azi pe selgrostravel.ro: Santorini, in septembrie, la 399 de euro, un revelion de top in Dubai la 999 de euro sau un circuit in Toscana, la final de septembrie, la 559 de euro.

„Prin Selgros Travel imbinam experienta TUI in turism la nivel global cu pasiunea si eficienta, valori definitorii pentru Selgros”, a declarat Alexandru Vlad, Director General Selgros Romania.

„Ne bucura acest parteneriat si avem incredere in reusita lui. Este un model de succes in Europa, asa ne apropiem de clienti, transformam procesul de achizitie intr-unul facil si deschidem inca o usa pentru toti turistii romani. Nu a fost niciodata mai usor sa calatorim oriunde in lume”, declara si Dragos Anastasiu, Presedintele Grupului Eurolines Romania.

Selgros si TUI TravelCenter pregatesc si exclusivitati dedicate membrilor unui club de exceptie – cel al profesionistilor si al cunoscatorilor, Clubul Selgros. Astfel, incepand cu 1 octombrie 2017, posesorii de carduri Selgros vor beneficia de preturi speciale la rezervarile de hoteluri de pe platforma selgrostravel.ro.

Selgros Cash&Carry Romania este unul dintre cei mai importanti operatori din comertul romanesc. Compania si-a inceput activitatea pe piata locala in 2001, iar in prezent detine 21 magazine in Bucuresti, Brasov, Iasi, Targu Mures, Oradea, Cluj, Ploiesti, Timisoara, Craiova, Bacau, Galati, Braila, Arad, Suceava si Constanta. Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG cu operatiuni in Elvetia, Franta, Germania, Austria, Polonia, Romania si Rusia.