Investitie de 450.000 euro intr-o noua brutarie Paul la Constanta

769

Lantul frantuzesc de brutarii Paul continua sa-si consolideze pozitia pe piata prin inaugurarea celei de-a 18-a unitati din România, la Constanta. Brutaria este amplasata in centrul comercial Vivo si dispune de o terasa.  Aceasta are o suprafata de 198 metri patrati si o capacitate de 90 de locuri (interior si terasa). Investitia in noul local se ridica la aproximativ 450.000 euro.

Din meniu fac parte produse tip viennoiserie, pentru micul dejun, pranz, gustari usoare, deserturi precum macarons, eclere cu vanilie, ciocolata si cafea, Moelleux aux Chocolat, Tartelettes etc.

In plus, pasionatii de cafea se pot bucura in acest local de noi produse din gama Gourmet Cafe, intr-un spatiu special dedicat. Latte Glace, Macaron Frappe sau The Glace sunt doar o parte dintre preparatele racoritoare disponibile in aceasta vara in brutaria Paul Vivo.

„Ne bucuram sa inauguram cea de-a doua locatie in Constanta. Aceasta reprezinta o confirmare a faptului ca Paul si-a gasit multi fani printre constanteni”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

In România, lantul de brutarii Paul este prezent incepand cu anul 2008 si detine 18 brutarii in 4 orase. Acestea se gasesc in Bucuresti (Dorobanti, la Universitate, in Afi Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, Piata Romana, Mall Promenada, Mega Mall, ParkLake), Ploiesti (Ploiesti Shopping City), Cluj (Polus Center si Iulius Center) si Constanta (City Park Mall si centrul comercial VIVO!).

In Bucuresti exista si locatii de tip chariot amplasate in Bucuresti Mall, S-Park, Bucharest One, Baneasa Shopping City si Sun Plaza.