Selgros Cash & Carry a devenit membru afiliat al Organizației Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor din România (HORA)

Selgros Cash & Carry a devenit membru afiliat al Organizației Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor din România (HORA), afiliere care vine în continuarea strategiei companiei de parteneriat cu sectorul HoReCa.

„Decizia de a ne alătura organizației patronale HORA a fost una naturală, având în vedere că Selgros este de 20 de ani un partener de încredere al întreprinzătorilor din HoReCa. Căutăm să îmbunătățim permanent atât serviciile oferite, inclusiv procesele de livrare, cât și să optimizăm gama de produse pentru clienții din domeniul gastro. Suntem conștienți de dificultățile prin care a trecut industria ospitalității în ultima perioadă, de aceea credem că este cu atât mai important să ne unim forțele”, a afirmat Robert Hellwagner, CEO Selgros România.

„Fiecare membru care își unește forțele cu noi în acest demers a înțeles că printr-o reprezentare și susținere curajoasă a intereselor comune din HoReCa putem evolua mai rapid către acest obiectiv. Mulțumim Selgros pentru alăturare și pentru recunoaștere, fiind primul retailer care devine membru HORA”, a declarat Ion Biriș, președintele Consiliului director HORA.

Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România (HORA) este autoritatea reprezentativă a industriei ospitalității românești, având misiunea de a susține și de a promova interesele și valorile comune ale membrilor săi pe plan național și internațional.

Reunind cei mai importanți membri ai domeniului, HORA își propune o creștere calitativă a industriei ospitalității din România, având la bază trei obiective: creșterea competitivității pe plan internațional a industriei ospitalității românești, capitalizarea succeselor și accesul direct la experiența jucătorilor de top din domeniu.