Secom introduce în magazine ceaiurile din gama Tealia

Secom, furnizor de soluții de medicină integrativă, își completează portofoliul de suplimente alimentare și cosmetice naturale cu o nouă categorie de produse: ceaiuri premium cu ingrediente superioare, din gama Tealia.

Secom comercializează de luna aceasta, în exclusivitate pe piața locală, 17 sortimente de ceai Tealia: 2 varietăți de ceai negru, 5 sortimente de ceai verde, 8 tipuri de ceaiuri din plante și 2 ceaiuri desert, pentru a răspunde nevoilor și gusturilor diverse ale consumatorilor de ceai din România. Produsele vor fi disponibile pentru început în magazinele Secom, pe www.secom.ro, în farmacii și magazine cu profil naturist partenere.

“Diversificarea portofoliului cu o nouă categorie de produse din aria health & wellness este o decizie strategică ce susține credo-ul nostru de a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor. Ceaiurile premium Tealia, cu ingrediente superioare și beneficii pentru sănătate, se integrează perfect în portofoliul Secom de produse naturale, care astfel poate răspunde nevoilor variate de consum ale românilor și poate susține un stil de viață sănătos” a declarat Lucia Costea, Managing Partner Secom.

În prezent, portofoliul companiei include peste 400 de produse naturale premium, cu ingrediente de înaltă calitate, din 3 categorii: suplimente alimentare, ceaiuri și produse cosmetice naturale de ultimă generație.