RO Fruits & Vegetables Show, 21 noiembrie 2024, București

RO Fruits & Vegetables Show, eveniment de marcă în industria legumelor și fructelor proaspete, organizat de Modern Buyer, revine cu o nouă ediție programată să aibă loc la Terra Events, București, pe 21 noiembrie 2024.

La această întâlnire anuală sunt așteptați peste 300 de profesioniști din întreaga industrie, pentru o zi dedicată noilor tendințe de consum, inovațiilor și strategiilor de colaborare în domeniu.

Structura evenimentului

  • Conferință

Prezentările speakerilor și dezbaterile de pe parcursul zilei vizează dinamica pieței din perspectiva producției, a trendurilor de consum, a performanței diverselor canale de retail. Bunele practici pentru creșterea competitivității producătorilor, oportunitățile generate de asocierea acestora, standardele de calitate și certificare sau planificarea producției completează agenda de subiecte.

  • Expo Hall

Evenimentul este și un excelent prilej de a intra în dialog cu furnizorii de soluții și servicii diverse. Aceștia vor beneficia de spații de promovare în cadrul standurilor puse la dispoziție de organizatori.

  • Networking

Sesiunile de business matchmaking reprezintă, de asemenea, unul dintre punctele tari ale evenimentului și pavează calea către încheierea de noi parteneriate comerciale.

  • Gala Awards RO Fruits & Vegetables Show

Un moment deosebit al RO-Fruits & Vegetables Show 2024 va fi ceremonia de acordare a premiilor pentru companiile cele mai apreciate din industrie. Aceste distincții vor recunoaște preocuparea și efortul depus pentru calitatea produselor și sustenabilitate sau pentru a genera inovație în sectorul de legume & fructe din România. Este o ocazie de a celebra și de a evidenția contribuția semnificativă adusă modernizării acestui sector.

Publicaţia specializată Legume-Fructe: Radiografia sezonului actual, ediţia a IV-a.

Răsfoiește ediția 2023 a publicației specilizate Legume-Fructe aici!


În cadrul evenimentului va fi lansată și publicația „Legume-Fructe: Radiografia sezonului 2024”. În peste 70 de pagini vom prezenta analize sectoriale valoroase, interviuri cu fermieri, achizitori şi furnizori de soluţii şi servicii dedicate industriei, precum şi articole în care vom puncta noutăţile şi inovaţiile sezonului.

Contactează-ne pentru a participa sau a rezerva un stand!

Informații despre condițiile de participare, dar și despre modalitățile de promovare în cadrul evenimentului sau despre achiziționarea unui stand de prezentare, puteți obține de la colegii noștri: Andrada Bercaru – andrada.bercaru@modernbuyer.ro și Maria Hurduc (maria.hurduc@modernbuyer.ro) prin telefon la 0721.049.190 și 0729.880.041. Vom reveni, permanent, cu informații actualizate despre speakerii și partenerii evenimentului!

Galerie foto ediția 2023

Articolul precedentUcraina: Retailul se redresează. Vânzările pe mp, mai mari față de perioada de dinainte de război
Articolul următorSIAL Paris sărbătorește cea de-a 60-a aniversare, aducând în prim-plan viitorul industriei alimentare
Modern Buyer
Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.