Safeway International a deschis un nou depozit și punct de lucru în județul Maramureș

Safeway International a deschis un nou depozit și punct de lucru în Baia Mare, județul Maramureș, ajungând astfel la o acoperire directă în cinci județe.

Noul punct de lucru, situat pe bulevardul București, nr. 49 are suprafața de 520 mp cu o capacitate de depozitare de 500 de paleți. De asemenea, pentru a eficientiza atât procesul, cât și timpul de livrare către parteneri, punctul de lucru dispune de o flotă auto de cinci autoturisme și două dube.

Compania a continuat expansiunea cu o nouă filială și în anul 2021, în județul Timiș, din dorința de a-și menține poziția de furnizor principal în distribuția de produse alimentare în regiune.

„În următorii 3 ani avem în plan dezvoltarea mărcii Home Garden ca brand național și, totodată, menținerea poziției de lider în categoria sa. Ne dorim să dezvoltăm portofoliul de produse în toate județele din România și, de asemenea, să deschidem noi teritorii de distribuție, care vor contribui implicit la creșterea cifrei de afaceri” a declarat Ghassan Shakhshir, administratorul companiei.

“Mizăm pe dezvoltarea continuă și armonioasă, pe lucrul în echipă și, mai ales, pe dorința de a rămâne unul din principalii jucători și lideri de pe piața de distribuție și retail din România.” menționează administratorul companiei.

Safeway International este o afacere de familie de 30 de ani, în domeniul distribuției de produse alimentare și alcool. Dispune de o echipă de 300 persoane în cinci filiale din Cluj, Sălaj, Bistrița, Timiș și Maramureș, o rețea de 16 magazine proprii și brandul alimentar Home Garden, lider în categoria sa.