S-a deschis Market Arad Adora

638

Carrefour a deschis al saselea supermarket in Arad, Market Arad Adora, ajungand astfel la un numar de 223 de supermarketuri la nivel national. Market Arad Adora de pe Strada Cocorilor din municipiul Arad, are o suprafata de 848 mp si 4 case de marcat. Noul supermarket iși așteapta clientii cu o echipa de 24 de profesionisti.

Modelul comercial se axeaza pe o gamade aproximativ 7.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca marcile nationale.

Mai mult, clientii pot gasi o sortimentatie bogata pe segmentele lactate-branzeturi, mezeluri, macelarie, bacanie, panificatie si patiserie, legume-fructe, produse aperitiv, semi-preparate, produse congelate, apa, sucuri, bauturi, produse internationale, produse bio şi dietetice, pește proaspat, dar şi produse non-alimentare de igiena şi de intretinerea casei.

In Romania, Grupul Carrefour numara 308 magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 223 supermarketuri (207 magazine ‘Market’ si 16 magazine’Express Orange’), 42 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.