Antipasti bar la noul hipermarket Kaufland, deschis la Cluj

Kaufland Romania a deschis cel de-al treilea magazin din Cluj-Napoca, acesta fiind totodata cel de-al 116-lea magazin al retelei din Romania si primul integrat intr-un complex imobiliar. Magazinul vine cu un nou design si pune la dispozitie primul Antipasti bar din Cluj-Napoca.

Situat pe str. Alexandru Vaida Voievod, cu o suprafata de vanzare de 2.403 metri patrati, noul hipermarket Kaufland pune la dispozitia locuitorilor o gama diversificata de produse de calitate la preturi reduse, cu accent pe sortimente locale. Kaufland ofera 90 de locuri noi de munca in hipermarketul din Cluj-Napoca.

Magazinul dispune de o parcare subterana, cu 168 de locuri, prevazuta cu sistem de semnalizare a locurilor libere.

„Suntem mandri sa oferim clientilor un portofoliu de peste 50% produse din Romania, fiindca punem pe primul loc colaborarile cu producatorii romani in strategia noastra de achizitii. Prin comercializarea produselor romanesti, putem obtine un traseu scurt de aprovizionare ce garanteaza prospetimea si preturile reduse, contribuind in acelasi timp la sprijinirea economiei locale”, a declarat Valer Hancas, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland Romania.

Hipermarketul beneficiaza de o instalatie de climatizare ecologica – un sistem complex modern care recupereaza caldura de la instalatiile frigorifice si care permite economisirea resurselor naturale, cu responsabilitate fata de mediu. Daca pe timp de iarna incalzeste magazinul, pe timpul verii, instalatia inverseaza procesul, pentru a obtine in magazin temperaturi ambientale placute si in concordanta cu standardele de sanatate publica. Sistemul de frig din magazin este fara freon si utilizeaza numai CO2, protejand astfel mediul inconjurator, fara sa foloseasca pentru incalzire lemne, gaze sau petrol.

Magazinul este primul din Cluj care beneficiaza de noul design Kaufland si de cele mai moderne standarde internationale de amenajare. Noul concept de magazin transmite armonie printr-un spatiu deschis, luminos si echilibrat.
Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine in 7 tari si o retea de 116 magazine in Romania.